lauantai 20. lokakuuta 2012

Sephoraaaaa

Arvatkaas mitä? Sephora avaa lokakuun lopulla myymälän Tukholmaan! Sephora, tuo ihanuuksien kosmetiikkaketju ja kosmetiikkafriikkien taivas, on meidän pohjolan asukkien näkökulmasta ollut vähän heikosti edustettuna, sillä tähän asti lähin myymälä on tainnut löytyä Puolasta. Tosin tätä kirjoitellessa minulle selvisi, että Kööpenhaminaan on avattu Sephora tämän vuoden toukokuussa.

Mä olen itse asiassa luullut, että Sephora on amerikkalainen ketju, mutta olin väärässä: se on perustettu Ranskassa jo vuonna 1969, ja se on osa luksustalo LVMH:a eli Moët Hennessy - Louis Vuittonia. Yhdysvaltoihin Sephora rantautui vasta vuonna 1998, mutta mun (väärään) mielikuvaan on varmaan vaikuttanut se, että Sephora.com-nettikauppa operoi vain USAn ja Kanadan markkinoilla. Ja jos kirjoitat Googleen Sephora, et kyllä ihan heti eksy tuonne Ranskan sivuille. =^.^=

Itse olen päässyt paikkaamaan Sephoran-kaipuutani juurikin ketjun Ranskan-myymälöissä. Ranskassa onkin lähes 300 Sephoran myymälää, kyllä niiden kelpaa!(Ja sitten muutama Sephora-tunnustus:

Olen suunnitellut kaupunkiviikonloppureissua ystäväni kanssa ja pohtinut matkakohteen valintaa sen perusteella, mistä löytyy Sephora. Reissua emme koskaan toteuttaneet, mutta tästä keskusteltiin ihan vakavissaan. Ehkä vielä jonain päivänä.

Ja nykyään jos olen lähdössä reissuun, pitää ennen matkalle lähtöä tarkistaa paitsi matkakohteen säätila ja yhteydet lentokentältä keskustaan/hotellille, myös se, onko siellä Sephora ja missä se tarkalleen ottaen sijaitsee.

Tällaista tämä on. Kosmetiikkafriikin elämä.)


Mutta takaisin Tukholmaan tulevaan Sephoraan. Se avataan tulevana torstaina eli 25.10. Täby Centrumiin. Tämä onkin herättänyt ainakin paikoin hieman hämmennystä, sillä Täby Centrumin kauppakeskus ei sijaitse ihan kävelymatkan päässä Tukholman keskustasta, tarkalleen ottaen se ei sijaitse edes Tukholmassa, vaan Täbyn kunnassa noin 15 kilometrin päässä Tukholmasta. Toisaalta todelliset Sephora-fanit eivät tätä kavahda, sillä allekirjoittaneen pikaisten reittiopastutkimusten perusteella Täby Centrumiin hurauttaa Tukholman keskustasta 15 - 30 minuutissa, lähtöpaikasta riippuen.

Ihan vielä en silti säntää varaamaan Tukholman-risteilyä Sephoran kuvat silmissäni, mutta jos sinne tulee asiaa, teen kyllä kaikkeni tai ainakin paljon mahduttaakseni Sephoran matkaohjelmaan. Ja täytyy myöntää, että Tukholman arvo viikonloppulomakohteena nousi nyt kyllä pykälän tai pari.

Plus että elättelen toivoa, että Ruotsin Sephora avaisi myös nettikaupan, josta voisi tilata myös Suomeen. Suomeen saa kyllä tilattua Ranskan Sephoran nettikaupasta, mutta postikulut sieltä ovat aika huimat, Suomeen muistaakseni 30 euroa.

Sitä paitsi noita Sephoran Euroopan-putiikkien sijainteja tutkaillessa näyttää siltä, että jos ketju johonkin maahan tulee, ei se jää vain yhteen myymälään. Ehkä siis jossain vaiheessa myymälä tulee myös Tukholman keskustaan. Ja tietenkin jos me pohjoismaalaiset osoitamme olevamme hyviä Sephora-asiakkaita, ehkä jonain päivänä saadaan oma myymälä tänne Suomeenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!