keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Kaikkia pyhiä

Löysin englantilaisen All Saints -vaatemerkin muutama vuosi sitten, mutta kun kävin Lontoossa viime keväänä, rakastuin siihen aivan palavasti. All Saintsilla on hyvä nettikauppa (ja ilmainen toimitus Suomeen!), mutta tietenkin merkin omissa myymälöissä valikoimat ovat paljon suuremmat. Ja onhan se eri asia sovittaa vaatteita ja nähdä ne itsensä päällä ennen kuin ne ostaa (sanoo jopa vannoutunut nettishoppaaja).

Seuraavaa Lontoon-reissua (tai esim. Pariisin, Berliinin tai Kööpenhaminan, sillä merkillä on nykyään myymälöitä myös Englannin ulkopuolella) odotellessa auttaa nettikauppa kuitenkin pahimmassa All Saints -kaipuussa. Viime viikolla postipate (tai tarkemmin sanottuna kuriiripalvelu) toikin kotiovelleni paketin, josta paljastui mm. tämä Sherlock-trenssi:
(Piti vähän leikkiä kännykän kuvankäsittelyohjelmalla...)
Tykkään All Saintsin vaatteiden rosoisesta tyylistä ja volyymeillä leikittelystä. Kuten ekasta kuvasta näkyy, on takin helma etenkin takaa aika runsas ja leveä, mutta silti kokonaisuus ei ole yhtään säkkimäinen. Niin ja tuo ryppyisyys/ruttuisuus kuuluu siis vaatteen tyyliin eikä johdu laiskasta silittäjästä. =^.^=

Ja jotenkin tähän aikaan vuodesta on lohdullista, kun värivalikoima koostuu lähinnä mustasta ja harmaasta, ehkä satunnaisella valkoisella täydennettynä. "Ottaisko mustan? Vai harmaan? Ehkä sitten kuitenkin mustan."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!