maanantai 8. lokakuuta 2012

Aasian ostoksia

Minähän siis rrrrrakastan aasialaista kosmetiikka. Joten katsokaapa, mitä posti kuljetti luokseni viime viikolla:


Vasemmalta oikealle: Kose Morning Kiss skincare makeup base, Integrate pencil eyes, Kate Liquid Rouge in BE-2 ja Skin79 Super Beblesh Balm Triple Functions.

Nämä ostokset tein hongkongilaisesta Adambeautyn nettikaupasta. Nettikaupassa hinnat ilmoitetaan Hongkongin dollareissa, mutta kun tuotteen siirtää ostoskoriin, näkyy hinta myös Yhdysvaltain dollareissa. USD-hinnat sisältävät myös postikulut, päälle tulee vain (muistaakseni) kahden dollarin toimitus- tms. lisä.

Euroopan ulkopuolelta ostoksia tehdessä kannattaa muistaa, että jos ostosten arvo (posti- ja muine kuluineen) on enemmän kuin 45 euroa, niistä joutuu maksamaan verot ja mahdollisesti tullit. Ja tekemään samalla tulli-ilmoituksen. Tosin tullille iso plussa siitä, että tullaaminen onnistuu nykyään näppärästi netissä. Kun nettitulli-ilmoituksen on tehnyt ja suorittanut tarvittavat maksut, jatkaa paketti matkaansa normaalia reittiä postiin (tai mitä kuljetuspalvelua lähettäjä nyt sitten käyttääkin) eikä pakettia siis enää ole pakko käydä itse hakemassa tullin toimipisteestä.

Mutta takaisin ostoksiin. Syy hankinnoille oli alun perin tuo Skin79:n BB-voide, joka on ensimmäinen kokeilemani ja edelleen myös paras käyttämäni BB-voide. Skin79 on eteläkorealainen kosmetiikkamerkki, joka tunnetaan erityisesti juuri BB-voiteistaan. Ja eteläkorealaisia on meidän kiittämän tästä meillekin viimein rantautuneesta BB-buumista.

Olen nyt pari kuukautta ollut ilman tätä ja käyttänyt muita BB-voiteita, mutta Adambeautyllä tämä oli niin edulliseen hintaan, että se oli pakko tilata. Ja voijjettä, kyllä se vaan on hyvä! Sävy on juuri passeli mun vaalealle iholle, ei tee liian pakkelista pintaa, mutta peittää silti riittävästi ihon (pienet) virheet ja kaiken lisäksi mun iho vaan tuntuu tykkäävän tästä ja voivan hyvin, kun tätä käytän. Täytyy varmaan jossain vaiheessa tehdä oma postaus näistä aasialaisista BB-voiteista, ne kun ovat aika erilaisia kuin nyt tänne Eurooppaankin rantautuneet kaimansa.

BB-voiteen kaveriksi piti tietenkin ostaa jotain muutakin ja tällä kertaa mukaan tarttui Kosen Morning Kiss Skincare Makeup Base, jonka bongasin Musings of a Musen blogin kautta. Se on kosteusvoiteen, aurinkosuojan ja primerin (meikinpohjustusvoideko se on suomeksi?) yhdistelmä, itse ostin tämän lähinnä kevyeksi kosteuttajaksi päiväkäyttöön ja sellaisena se tuntuu varsin toimivalta ainakin parin käyttökerran kokemuksen perusteella.

Lisäksi mukaan nappasin alelaarista Kanebon Kate-merkin huulikiillon (hintaa taisi olla 7 USD) ja Integraten rajaus/luomivärikynän (3 USD). Näitä olen vasta kokeillut.

Niin ja tuo vaaleanpunainen, pilkullinen härpäke kuvan vasemmassa reunassa paljastui jonkinlaiseksi hiuskoristeeksi, joka tuli siis tuon Morning Kiss -voiteen mukana. Tai niin ainakin luulisin. Sen kääntöpuolella on vähän samanlainen karhea pinta kuin tarranauhassa ja kun sitä vähän hieroo tukkaan, se jää kiinni, siis ilman mitään pinnejä tms. Kätevää. :-D En ole vielä ottanut käyttöön. =^_^=

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!