maanantai 15. lokakuuta 2012

Harrodsin ostoksia

Onnea on herätä vapaapäivän aamuna sateenropinaan, vetää peittoa korville ja kääntää kylkeä. Ja se, kun sitten tassuttelee aamukahville ja ovikello soi ja ovella on lähetti tällaisen kanssa:


Tämä on siis Harrodsin tilaukseni, jonka innostuin tekemään toissa viikonloppuna, kun Harrodsilla oli kantisviikonloppu ja kaikista tuotteista sai 10 prosentin alennuksen (Harrodsin kantikseksi pääseminen ei muuten edellytä mitään erikoistemppuja tai kikka kolmosia, sen kun vaan naputtelee tietonsa Harrodsin nettisivuille ja pim, olet kantis.)

Mutta teitä ehkä kiinnostaa myös nähdä, mitä paketista löytyi? No nämä:Paul & Joe Sisterin ihana pehmoinen leopardineule. Kuolasin tätä jo alkusyksystä jossain nettisivustolla ja nythän oli hyvä syy hankkia tämä, kun sai alennusta...Sekä Tom Fordin kätevä monitoimimeikkituote, jota voi käyttää sekä poskilla että huulilla, sävy Tainted Love. Englanniksi tuotteen nimi on siis Lip and Cheek Stain; miksi näitä on niin vaikea sanoa suomeksi? Huuli- ja poskiväri? Tahra? Fordin kosmetiikkaa olen ihastellut jossain reissussa ja Harrodsin nettisivuilla, mutten ole aikaisemmin raaskinut ostaa. Nyt raaskin. Ja kyllä kannatti. Ihana. Alla vielä swatch:


2 kommenttia:

  1. Oi ihanaa vapaapäivä! Ja miten kauniissa paketissa Harrodsin ostokset tulevatkaan, oih!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin Harrodsilla ulottuu luksus pakkaukseen asti, kyllä tuollaista kelpaa availla. :-) Tuo musta Harrodsin laatikko on muuten niin hienosti tehty ja sen kannessa on (jonkinlainen) magneettikiinnitysmekanismi, että aion ehdottomasti säästää sen ja keksiä sille jotain jatkokäyttöä. Ekologistakin, siis! :-)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!