torstai 18. lokakuuta 2012

Kultaa kynsille

Kulta kuuluu perinteisesti kynsilakkavalmistajien joulukokoelmiin, mutta ilmeisesti tavallinen kullanvärinen kynsilakka on nyt ihan so last season. Nyt kynsille pitää sutia ihka oikeaa kultaa!

Sephora by OPI It's Real 18K Gold Top Coat.OPI The Man with the Golden Gun.


Zoyan Guilty Pleasures -setti.

Kaikissa näissä lakoissa siis on ihan oikeaa, aitoa 18 karaatin kultaa! Kulta on hiutaleiden muodossa eikä näillä ole tarkoituskaan saada täydellistä peittävyyttä. Alla Zoyan kuva lakoista in action.


Helpoiten näistä saanee käsiinsä OPIn kultalakan. Zoyan kolmen lakan setti oli myyty jo Zoyan sivuilla loppuun (eikä sieltä kyllä ulkomaille lähetettäisikään), ja Sephora by OPIn lakkoja ei mun tiedon mukaan löydy kuin tuurilla Ebaystä tai sitten Sephoralta Ameriikoista, jos sattuu matkustelemaan sillä suunnalla. Tuota OPIn kultalakkaa on sen sijaan näköjään jo myynnissä ainakin HQHairissa. Hintaa on 40 euroa ja rapiat eli aika huimasti. Toisaalta onhan se sitten oikeaa kultaa. Mutta raaskiiko tuon oikeasti sitten poistaa tavallisella kynsilakanpoistoaineella ja heittää menemään? Vai saisiko nuo lastut kaavittua talteen jotain jatkokäyttöä varten?? =^.^=

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!