sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Vaikeita valintoja

Voijjettä, kyllä sitä on taas pieni (nais)ihminen vaikeiden valintojen edessä.

OPIlta on tulossa (ja ainakin joihinkin nettikauppoihin jo ilmestynyt) James Bondin 50-vuotistaipaleen ja marraskuussa lokakuun lopussa ensi-iltansa saavan uusimman Bond-elokuvan innoittamana OPI Skyfall -kokoelma. Jos multa kysytään, niin toimii! Swatcheja löytyy ainakin Ommorphia Beauty Barilta täältä ja täältä.

Olen swatchien perusteella päättänyt, ainakin aluksi, hankkia tämän Bondettes-minilakkasetin.


Tässä kun ovat kaikki mun kokoelman suosikkilakat ja jos joku näistä on ihan superihana, voi aina ostaa sitten täysikokoisen lakkapullon.

Mutta sitten tullaan siihen valinnanvaikeuteen. Ostanko tämän Transdesignilta, missä tälle on hintaa vaivaiset 7,20 USD (siis suorastaan naurettavan halpaa!), mutta missä postikulut ovat yli 20 dollaria. Tosin samoilla postareilla tulee kyllä sitten monta muutakin lakkaa, mutta silloin tosiaan pitäisi ostaa muutakin.

Vai tilaanko tämän BeautyBaystä, missä tämä maksaa 15,76 euroa mutta postikuluja ei tule?

Tähän dilemmaan olen nyt jumittunut siinä määrin, että en ole saanut tilausta vieläkään tehtyä. =^.^=

Toiseen, samaan aihepiiriin liittyvään dilemmaan törmäsin eilen:

Millä näistä uusista ihanuuksista seuraavaksi lakkaisin? Vasemmalla China Glazen Frostbite, keskellä Essien Midnight Cami ja oikealla Essien Dive Bar.

Niin. Että ei ole helppoa tämä kosmetiikkafriikin elämä.

2 kommenttia:

 1. Nuo Essiet on ihan parhaita! Näin helppoa kynsien lakkaaminen ei ole ollut ikinä.

  Harmi vain että Suomessa maksavat niin paljon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Essien lakat on ihanan laadukkaita! Ja kivaa, että niitä saa nykyään meiltäkin niin helposti. Mutta hinta on täällä tosiaan aika kova, siksi tykkäänkin ostaa omani usein vaikka juuri tuolta Transdesignin nettikaupasta, onpahan hyvä syy ostaa kerralla useampi lakka. :-)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!