maanantai 22. lokakuuta 2012

Hello Kittyt ja White Wedding

Kuten kerroin aikaisemmin, olen hiljattain löytänyt kaksi uutta kivaa kynsilakkanettikauppaa ja jokin aika sitten saapui ensimmäinen tilaukseni toisesta niistä, Llaworelta. Sinne oli tullut myyntiin tuossa edellisessä postauksessa esittelemäni brasilialaisen Hits-merkin Hello Kitty -lakkakokoelma, joten tie-ten-kin niitä oli pakko tilata. Siis katsokaa nyt!


Ostin kolmen lakan setin, jonka nimi on Lemon Pie. Pakkaus näyttää tältä. <3


Ja itse lakat ilman salamaa. =^.^= Vasemmalta oikealle: vaaleanviherä Melon, vaaleansininen Mint ja vihreänturkoosi Gum.


Ja vielä salamalla. Mint ei muuten mun mielestä ole yhtään minttu tai vihreä, vaan ihan puhdas, melko voimakas vaaleansininen. Se on myös ainoa, jota olen ehtinyt kokeilla, hyvin toimi, hyvä pigmentti ja pysyi aika moitteetta muutaman päivän. Kuvia lakoista in action löytyy muuten tuolta Llaworen sivuilta.

Mutta oikeastaan syy, miksi alun perin lähdin tilausta tekemään, oli tämä:


Siis kynsilakka, jonka nimi on White Wedding! How cool is that?!


 Picture Polish White Wedding kynsillä.


Kuten ekasta lakkauskuvasta näkyy, lakassa on tosi kaunista hienoa, moniväristä kimalletta. Pullossa se näkyy hyvin, mutta valitettavasti ei enää kynsillä yhtä paljon, vähän kuitenkin. Lakka ei ole koostumukseltaan muutenkaan ihan sieltä helpoimmasta päästä eli se on aika ohutta ja tuppaa vähän raidoittumaan (joo, kuten kuvista näkyy). Onneksi tuo raitaisuus ei erotu kauempaa ainakaan kovin hyvin. Taitavampien lakkaajien (tasaisempia) lakkauksia voi jälleen ihastella Llaworen sivuilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!