perjantai 28. joulukuuta 2012

My favourite things

Sain Dixi-blogin Helenalta haasteen kertoa elämäni kymmenen lempijuttua tällä hetkellä. Tässä näitä tulee, satunnaisessa järjestyksessä, olkaapa hyvä!


1. Meidän kissat.
Olen pienestä pitäen tykännyt ihan hirveästi kaikista eläimistä. Pitkään kuvittelin olevani enemmän hevostyttö ja koiraihminen, mutta koska kumpaakaan eläinlajia ei voi kotiimme hankkia, asuu meillä nykyään kaksi kissaa (tai pitäisi kai sanoa, että me asumme kahden kissan luona ^_^). Ja olen aivan hurmaantunut! Kissaihminen henkeen ja vereen! Jos se olisi mahdollista, majoittaisin kotiimme varmaan kaikki mahdolliset apua tarvitsevat eläimet. Ehkä eläkepäivillä hankin ison vanhan omakotitalon ja perustan sinne eläinten hoitokodin.


2. Mun mies.
Kohta 11 vuotta yhdessä, niistä viisi naimisissa. Olen edelleen mielestäni ihan järjettömän onnekas siitä, että olen hänet tavannut. Kuulostaa ehkä kliseeltä, mutta hän saa minut nauramaan, usein silloinkin, kun ei siltä tunnu. Hänen kanssaan olen alusta asti saanut olla juuri sellainen kuin olen, mitään esittämättä, mitään selittelemättä. Hän on tukeni ja turvani, peruskallioni. Elämäni tärkein ihminen.


3. Tanssi
En kuulu niihin, jotka on pikkutyttönä viety balettitunneille tai muille tanssitunneille. Olen kuitenkin varmaan aina haaveillut tanssista, mutta jostain syystä ajattelin, ettei minusta ole siihen. Olen liian vanha, liian kömpelö, en minä osaa. Pari vuotta sitten kuitenkin päätin, että menen kokeilemaan. Jos siitä ei tule mitään, niin ei sitten, olenpahan ainakin yrittänyt. Ja se oli ihanaa. Jotenkin tanssi vaan tuntui niin oikealta. Eihän se tietenkään helppoa ollut, eikä ole vieläkään. On kuitenkin ollut mahtavaa huomata, kuinka sitä voi oppia uutta ja kehittyä. Olen myös tutustunut tanssin kautta moniin ihaniin ihmisiin ja joutunut kohtaamaan esiintymiskammoni koulumme näytöksissä teatterin lavalla. Mahtava laji!


4. Kosmetiikka
No tämä ei varmaan tule teille yllätyksenä. ^_^ Jaksan jatkuvasti riemastua ja innostua etenkin meikeistä ja kynsilakoista, mutta myös ihon- ja hiustenhoitotuotteista. Ja mikäpä sen ihanampaa, kun on löytänyt asian, joka tekee iloiseksi!


5. Valo
Olen niitä ihmisiä, jotka kärsivät lyhenevistä päivistä ja talven pimeydestä. Siksi onkin ihanaa, että päivät taas pitenevät ja valoa tulee lisää!


6. Ystävät
Ystävät vaan ovat niin tärkeitä. Aina heitä ei ehdi nähdä niin paljon kuin haluaisi, mutta sitten kun nähdään, voi jatkaa siitä mihin viimeksi jäätiin.


7. Nizza
Ehdottomia lempikaupunkejani. Siellä on aika lailla kaikkea, mitä toivoa voi: aurinkoa, Välimeri, kivat shoppailumahdollisuudet (mm. Sephora ja Galerie Lafayette!), kauniita taloja, kulttuuria ja nähtävää. Lisäksi se on sopivan kokoinen eikä mahdottoman kaukana. Toivottavasti pääsen sinne taas pian.


8. Jäätelö
Olen sokerihiiri ja syön paljon herkkuja, nykyään (ainakin useimmiten) jopa ilman suurempia omantunnontuskia. Joten joku herkku tännekin piti saada. Jäätelöä syön ympäri vuoden; ehkä jopa valitsisin jäätelön, jos pitäisi valita vain yksi herkku, jota loppuelämänsä söisi. Jos se olisi Ben & Jerryä. Ben & Jerryn saaminen Suomeen oli minusta kulttuuriteko.


9. Musiikki
En ole mikään musiikin suurkuluttaja nykyään, mutta musiikki on silti minulle tosi tärkeää. Jos ahistaa, masistaa tai vaikka töissä ottaa päähän, laitan vähäksi aikaa luurit korville ja musiikin soimaan. Silloin toimii etenkin tällainen hyvän fiiliksen musiikki, kuten tämä Wisin y Yandelin Algo Me Gusta De Ti. Toki tätä voi kuunnella hyvälläkin fiiliksellä, silloin se vain paranee entisestään. ^.^


10. Blogi
Olen lukenut monia monia blogeja jo monen vuoden ajan, mutta jostain syystä ajattelin, että ei minun kannata omaa blogia perustaa. Syksyllä pari kaveria (terveisiä vaan sinne ^_^) ehdotti, että alkaisin kirjoittaa omaa blogia (luultavasti he olivat vain kyllästyneitä siihen, että syydin Facebookiin jatkuvalla syötöllä kuvia kynsilakoista/ kynsistä/ meikeistä/ vaatteista). Lopulta blogin alku syntyi yhden vapaapäivän aikana. Ja siis: tämähän on ollut aivan mahtavaa! Tykkään kirjoittaa, tykkään kuvata (tai no siis tykkään kauniista kuvista, valitettavasti en kovin hyvin niitä osaa itse ottaa) ja tykkään hehkuttaa kivoja ja kauniita asioita. Jos joku näitä sepustuksia vielä jaksaa lukea, niin mitä muuta voi toivoa! =^.^=

Haasteen säännöt:
- listaa tämän hetken kymmenen lempiasiaasi
- jaa haaste viidelle tykkäämällesi blogille ja ilmoita siitä heille
- muista nauttia listaamistasi asioista mahdollisimman usein

Haastan seuraavat bloggaajat:
Pumpulipupuminttu, Rissa99xo, Jossu ja Nekku.

***
Lähden huomenna viettämään uutta vuotta muihin maisemiin, enkä tiedä, minkä verran pääsen blogiin käsiksi reissun päällä. Tämä voi siis olla viimeinen postaukseni tältä vuodelta. Joten: Oikein ihanaa, kimaltavaa ja suloista uutta vuotta teille ihanille lukijoille! Nähdään ja kuullaan taas ensi vuonna! <3

6 kommenttia:

  1. Kiitos paljon haasteesta! :)

    Tämä oli tosi kiva ja kiinnostava. Tykätään näköjään tosi paljon samoista asioista, Nizza, valo, kosmetiikka ja tanssi ovat minunkin suosikkejani. :)

    Tykkään myös sun ihanasta blogista tosi paljon! Kivoja, kiinnostavia aiheita! :)

    Oikein ihanaa uutta vuotta sinullekin, ja viimeistään ensi vuonna sitten tavataan taas! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos ihanasta kommentistasi, siitä tuli hyvä mieli! Ja kiva kuulla, että tykkäät, lupaan kirjoitella ahkerasti myös ensi vuonna. :-) Hyvää uutta vuotta vielä sinullekin!

      Poista
  2. Mikä tuo meikkipuuteri on kuvassa? Jos kuva siis on omista meikeistäsi...

    Haluaisin myös harrastaa tanssia, mutta tanssikoulut ovat niin kalliita ja työväenopistossa ym. taas mennään niiden mummeleiden tahtiin (ikävä sanoa). :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikkikuva ei ole omani, joten en valitettavasti osaa kertoa kuvien meikeistä sen enempää. En onnistunut tähän hätään löytämään alkuperäistä kuvaa enää, mutta muistelisin, ettei senkään yhteydessä mainittu meikeistä (mitä tai mistä ne ovat yms.) sen tarkemmin.

      Tanssi on tosiaan harmillisen kallis harrastus. Aika monilla kouluilla ainakin täällä pääkaupunkiseudulla on omia koulutus- tai kisaryhmiä, joissa mukana olevat saavat käydä tunneilla aika reilulla alennuksella. Voisitkohan yrittää hakea johonkin sellaiseen? Tosin eivät tunnit silloinkaan ilmaisia ole, mutta tulevat sentään vähän halvemmiksi. Ymmärrän kyllä sinua, jos "mummoryhmät" eivät innosta, kävin syksyllä jonkin aikaa vastaavanlaisessa joogaryhmässä ja vaikka kuinka yritin vakuuttaa itselleni, että jooga saa olla rauhallista, ei se vaan ollut oikein mua varten. Tosin voihan noista työväen-, kansalaisopistojen yms. tanssitunneista ja opettajista löytyä helmiäkin, joten ehkä niitäkin kannattaa kokeilla. Tai niin tekisin varmaan itse, jos en pystyisi käymään yksityisellä tanssikoululla. Toivottavasti joka tapauksessa pääset jossain vaiheessa tanssia taas harrastamaan!

      Poista
  3. Ai niin. Kiitos tästä, täytyy vastata siihen pikkuhiljaa :D Tajusin vasta nyt, että multa on lipsahtanut tämä ihan mielestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä, eikä tuo nyt mitään haittaa, hyvinhän tässä vielä ehtii. :-) Ja kiva jos ehdit vastailla, näitä on aina kiva lukea!

      Poista

Kiitos kun kommentoit!