perjantai 21. joulukuuta 2012

Vartalovoidebuumi

Minulla on viime aikoina ollut päällä melkoinen vartalovoidebuumi. Olen kyllä aina tykännyt vartalovoiteista, ja koska kulutan niitä kohtuullisen määrän vuoden mittaan, pitää niitä tietenkin myös ostaa paljon. Loogista. Kyllä.


Vaikka olen kokeilunhaluinen vartalovoiteiden(kin) suhteen, on minulla pitkään ollut kropan kosteuttajina tietyt luottotuotteet. Tykkäsin vuosia monista Doven tuotteista, useastakin syystä: hyvä hinta-laatu-suhde, helppo saatavuus, hyvä koostumus ja kelpo kosteutusteho. Dove meni kuitenkin jokin aika sitten uudistamaan kosteusvoiteensa (tai valikoimansa Suomessa - en tiedä, saako täällä aikaisemmin myynnissä olleita tuotteita vielä muualta), enkä ole oikein tykästynyt näiden uusien voiteiden koostumuksiin. Joko ne imeytyvät vähän huonosti minun makuuni tai sitten niiden tuoksu ei miellytä. Onneksi purnukassa olevaa Silky Body Creamia saa yhä, siitä tykkään, edelleen.

Nyt olen siis pidemmän aikaan ostellut kokeiluun mitä erilaisimpia vartalovoiteita. Käytössä tai käyttöä odottamassa on tällä hetkellä aika kasa voiteita, kuten kuvasta näkyy. Ihoni ei ole erityisen kuiva, mutta talviaikaan se vaatii kyllä kunnon kosteutusta, muuten lopputuloksena on kutiseva ja hilseilevä iho. Kesällä pärjään aika kevyelläkin voiteella ja silloin ehkä tärkein vartalovoiteen ominaisuus minulle on se, että se imeytyy hyvin eikä jätä tahmaista tunnetta iholle. Näin talven tullen kuitenkin todella huomaa, että kosteustehoja tarvitaan ja paljon.

Monista kokeiluista huolimatta, tai ehkä juuri niiden takia, palaan aina uudestaan tämän suosikkini luo. Tästä en hevillä luovu:


Palmer'sin Cocoa Butter -vartalovoi on vaan ihan huippukamaa. Se kosteuttaa ihan supertehokkaasti, mutta imeytyy silti todella hyvin, ja lisäksi sen hinta on varsin edullinen. Bonuksena saa vielä herkullisen kaakaon tuoksun. Ainoa ongelma on tämän saatavuus: Suomessa tätä ei myydä (tai jos myydään, kertokaa!). Olenkin ostanut tätä Tallinnassa käydessäni (on löytynyt ainakin Kaubamajasta) ja tilannut pari kertaa brittiläisestä apteekkituotteiden verkkokaupasta ChemistDirectistä. Tallinnassa tulee kuitenkin käytyä aika harvakseltaan ja ChemistDirectillä joutuu maksamaan postikuluja kohtuullisen paljon siihen nähden, että itse tuote on suht edullinen, enkä yleensä ole keksinyt sieltä hirveästi muuta shopattavaa, joilla kalliita toimituskuluja voisi kompensoida.

Mikä onni siis, että tätä saa nykyään Feeluniquelta, missä postikulut sisältyvät tuotteen hintaan. Siellä 170 gramman purkki maksaa 4,99 puntaa. Siellä on myynnissä myös paljon muita Cocoa Butter -tuotteita, ja odottelenkin saapuvaksi tuon vartalovoin lisäksi Body Lotionia, jossa pitäisi olla hieman kevyempi koostumus.

Pakko vielä kertoa, että sain tänään aamulla ensimmäisen tilaukseni Dermoshopista. Tarkkasilmäisimmät ehkä jo bongasivatkin tuotteita tuosta ensimmäisestä kuvasta, tietenkin nytkin piti pari vartalovoidetta hankkia: Lime-vartalovoide ja Primo Mini -setti, joka sisältää kolme minikokoista vartalovoita. Lisäksi tilasin blogeissa hehkutettua saksanpähkinäkäsivoidetta sekä yövoiteen käsille ja jaloille (!). Täytyy muuten varmaan tehdä käsivoiteista ihan oma postauksensa jossain vaiheessa!

Joka tapauksessa: Olen jotenkin onnistunut olemaan kaikki nämä vuodet kokeilematta Dermosilin tuotteita, mutta nyt joulun alla siellä on saanut tilauksen ilman toimituskuluja, joten pitihän niitäkin tilata kokeiluun. Tuotteita en ole vielä ehtinyt testata, mutta olen kyllä aika vaikuttunut jo palvelusta. Ensinnäkin tilaus tuli supernopeasti, tein sen keskiviikkoiltana ja tänään aamulla se tuotiin kotiovelleni. Vaikka en mielestäni tilannut tuotteita millään kovin isolla summalla, oli mukana ekstralahjana Dermoshopin poskipuna sekä pieni rasia, joka oli täynnä pieniä tuotenäytepusseja - siis niitä on varmaan ainakin 20. Pieniä juttuja, mutta minusta juuri sellaisia, joista tulee hyvä mieli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!