sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Dior Grand Bal - the sequel

Kerroin teille vähän aikaa sitten, miten himoitsen Diorin tämän talven Grand Bal -kokoelmaa ja etenkin sen viisikkoluomivärejä. No kuinkas sitten kävi?

Ta-daa!Hän on Dior 5-Couleurs Eyeshadow Fairy Golds. Tässä värit swatchattuina (samassa järjestyksessä kuin paletissa):

Värit ovat pehmeän neutraaleja ja keskustan hopeavalkoinen ja oikean yläkulman kulta ovat hillityn kimalteisia, vaikka toki niistäkin varmasti kerrostamalla saa sähäkämpääkin säihkettä sitä kaipaaville. Nuo kolme "normaalia" luomiväriä levittyvät hyvin ja pysyvät hyvin; kimallevärejä olen käyttänyt vain niiden päälle taputeltuna, jolloin ne tuovat hillittyä kimalletta luomelle. Iso plussa kyllä siitä, että kimalle ei juurikaan varise kun sitä laittaa tai päivän mittaan: vaikka tykkään glitteristä, inhoan niitä glitterpommeja, joiden hileitä saa pyyhkiä poskilta pitkin päivää. Tässä sitä ongelmaa ei siis juuri ollut, toki jokunen kimallehiukkanen päivän mittaan alaluomelle putosi, mutta ei mitään häiritsevää.

Olen siis ollut oikein tyytyväinen hankintaani, vaikka se vähän hintava olikin. Viisikko istuu minusta täydellisesti nimikkoteemaansa, siinä on juuri sellaista hillittyä glamouria, mitä Grand Balista tulee mieleen. Jos kuitenkin tykkäät enemmän voimakkaista väreistä ja vahvoista kontrasteista, tämä paletti ei välttämättä ole sinua varten.

Tätä tai muita Diorin viisikkoja himoitseville muistutukseksi, että ne ovat joulukuun ajan Stockmannilla kanta-asiaskastarjouksessa hintaan 52,90 euroa; normaalihinta näille on 66,20.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!