tiistai 18. joulukuuta 2012

Ei yhtään talvista

Täytyy tunnustaa, etten oikein ole talvi-ihminen. Tai oikeastaan en ole yhtään talvi-ihminen. Tykkään auringosta, lämmöstä, kukista, lintujen laulusta. Lokkien huudosta. Valoisista illoista. Merestä ilman jäätä. Siitä, että sisällä ja ulkona voi olla samoissa vaatteissa (ilman että paleltuu).

Ei minulla varsinaisesti ole mitään talvea vastaan. Onhan ulkona tosi kaunista nyt, kun on paljon lunta. Ja voi nauttia monista tunnelmallisista jutuista, joista ei kesällä saa niin paljon irti, kuten kynttilöistä, jouluvaloista ja villasukista. Minulle kuitenkin riittäisi, että talvi kestäisi kuukauden. Neljä tai viisi on ehdottomasti liikaa. Alankin odottaa kevättä (ja paljon!) heti tammikuun alussa. Iloitsen melkein enemmän talvipäivänseisauksesta kuin joulusta.

Siksi tarvitsen syksyn ja talven mittaan kaikenlaisia muistutuksia kesästä ja kaikesta siitä, mitä kesään liittyy. Ja siksi teinkin näin viikko ennen joulua jotain ihan muuta kuin joulukynnet: vaaleanpunaista, kukkia ja perhosia!

Varoitus: söpöysyliannos (pääsin leikkimään Photoshopilla).

Ja vielä toinen kuva niille, jotka a) eivät kestä katsoa ylempää kuvaa tai b) haluavat vain nähdä kynnet vähän paremmin (klikkaamalla kuvan saa vielä suuremmaksi).
(Ai niin, jos ihmettelette, mikä tuo vaaleanpunainen perhoshärpäke mun kädessäni on, voin kertoa, että se on mun "taikasauvani". Ostin sen vuosi sitten keväällä vapputorilta, kun piti saada rekvisiittaa Katen ja Williamin häihin. Siitä lähtien se on koristanut työpöytääni. Ja kyllä, minulla on ikää yli viisi vuotta. ^_^)

Yksi syy näihin kynsiin oli sekin, että piti päästä kokeilemaan tarroja, jotka tilasin Fashionfornailsiltä (esittelin tilauksen täällä). Tarrat ovat tosiaan 3D-mallia eli jäävät hieman koholle kynnestä. Jostain syystä ne tuntuvat jotenkin kumiselta, kun kynnen pintaa kokeilee, mutta se voi kyllä johtua ihan siitäkin, että pinta on niin röpöinen. Tarrat oli tosi helppo laittaa ja ne ovat pysyneet jopa yllättävän hyvin (kestivät jo yhden hiustenpesunkin).

Kokeilematta oli myös Essien Guchi Muchi Puchi, joka siis lakkana tässä. Se on kaunis siniseen taittava vaaleanpunainen cremelakka, ehkä hitusen raidoittumiseen taipuvainen, kuten kyllä valitettavan monet vaaleanpunaiset cremet. Lakkaa kolme kerrosta, aluslakkana Orly Bonder ja päällyslakkana CND:n Super Shiney, jota kokeilin nyt ensimmäistä kertaa. Tuntui muuten jopa vähän oudolta käyttää muuta kuin Seche Viteä, sillä olen tykästynyt siihen tosi paljon, mutta pikakuivattajia ei kaiketi suositella käytettäväksi tarrojen kanssa. CND hoiti homman ihan mallikkaasti, mutta täytyy varmaan testailla sitä useamman kerran, ennen kuin annan tarkemman arvion sen toimivuudesta.

2 kommenttia:

  1. Olen kyllä aivan samaa mieltä talvesta. Ihanan keväinen mieli tuli jo näistä kuvista, kiitos! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, onpa kiva kuulla! Pitää ottaa kaikki keinot käyttöön, että tästä talvesta selvitään. Onneksi kohta aletaan olla sentään kevään puolella ainakin valon suhteen, ja koko ajan mennään oikeaan suuntaan. :-)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!