sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Yhdet joulukynnet ja muutamat muut

Pitihän sitä nyt tehdä yhdet joulukynnetkin. Ei näistä kyllä kovin hyvät tulleet, mutta ainakin yritin. ^_^


Halusin lakaksi tähän perusvalkoisen, mutta itse asiassa en oikein omista hyvää valkoista cremelakkaa. Tämä on varmaan mun ensimmäisiä OPIn lakkojani, kesän 2007 Psychedelic Summer -kokoelman Peace, Baby! Täytyy kyllä hankkia joku parempikin versio, sillä kuten kuvasta näkyy, tämä ei ole täysin valkoinen (tosin ehkä sentään valkoisempi kuin kuvissa näyttää) ja toisekseen työstäminen kävi kyllä työstä. Lakka ei tahtonut millään levittyä tasaisesti, eikä asiaa auttanut, että omistan tämän minipullona, jonka sivellin on tietenkin pieni ja lakkaaminen siksi aina vähän hankalampaa kuin täysikokoisella OPIn lakalla. Päädyin laittamaan lakkaa huikeat neljä kerrosta. Onneksi tämä iästään huolimatta kuivui varsin hyvin.

Tarrat tulivat lahjaksi Fashionfornailsin tilauksen mukana, eikä niidenkään kanssa mennyt ihan niin kuin Strömsössä. Tarrat nimittäin käpristyivät reunoilta jossain tarran kiinnittämisen ja päällyslakan levittämisen välillä, joten eipä siinä ollut oikein mitään tehtävissä. Kun olin näitä jo niin kauan väkertänyt, päätin kuitenkin jättää lakan ja tarrat kynsille ainakin vähäksi aikaa. Aluslakkana Orly Bonder ja päällyslakkana CND:n Super Shiney.

Sitten vielä muutamat lakkakuvat. Otan nimittäin nykyään kuvat useimmista lakkauksistani, ja näitä sekalaisia lakkakuvia onkin jo ehtinyt kertyä arkistoihin aika monta, joten laitetaan nekin tänne, ennen kuin pölyttyvät täysin. ^_^

CND Tutu.
CND Tutu on perus nätti vaaleanpunainen cremelakka, jonka hankin lähinnä nimen takia (olen ihan heikkona kaikkiin balettiin liittyviin nimiin). Ei tässä mitään vikaa ole, mutta ei tämä jostain syystä hirveästi säväyttänytkään. Lakkaa kolme kerrosta, aluslakkana Orly Bonder ja päällyslakkana Seche Vite.

Nails Inc Porchester Square.
Nails Inc Porchester Square taas on myös ehkä aika perus harmaanruskea cremelakka, mutta tästä tykkäsin paljonkin. Ensinnäkin lakka levittyi tosi tasaisesti eikä jäänyt yhtään raidoille, ja se peitti hyvin kahdella kerroksella. Lisäksi se pysyi hyvin useamman päivän. Täytyy ehkä hankkia lisääkin näitä Nails Incin lakkoja, harmi vaan, kun ne ovat aika hintavia. Kuvissa lakkaa kaksi kerrosta, aluslakkana Orly Bonder ja päällyslakkana Seche Vite.

OPI The World Is Not Enough,
(Voi eiiiii, taas kynsinauhat siistimättä!) OPI The World Is Not Enough on OPIn tämän talven Skyfall-kokoelmasta. Mitenhän tätä kuvailisi? Punertavan kuparinen/ruskea lakka, jossa on paljon eriväristä kimalletta. Lakkaa kolme kerrosta.

OPI Live And Let Die.
Myös OPI Live And Let Die on OPIn Skyfall-kokoelmasta. Se näyttää mustalta, mutta ei ole sitä, ennemmin hyvin tumman harmaa tai vihreä. Paljon hienoa kultaista ja/tai kullanvihreää kimalletta, mutta eipä se paljon näin talvipimeällä näy. Kuvat otin salamalla, jotta sain sen edes vähän näkyviin. Lakka peittää hyvin, kuvissa kaksi kerrosta. Aluslakkana taas Orly Bonder ja päällyslakkana Seche Vite. Ei ehkä ihan paras mahdollinen pysyvyys, kuvat on otettu kaksi päivää lakkaamisen jälkeen ja kuten näkyy, on kärjissä jo selvää kulumaa.

OPI Golden Eye.
Kolmas OPIn Skyfall-lakka on Golden Eye. Se on uskomattoman hieno kultainen lakka, joka todellakin loistaa kynsillä. En yleensä ole mikään kullanväristen kynsilakkojen suuri fani (johtunee punertavasta ihonsävystäni, jota keltaiset kullansävyt yleensä korostavat), mutta tämä ylittää kyllä kaikki aikaisemmin näkemäni. U-pe-a. Kuvat kertovat kaiken. Lakkaa kolme kerrosta, aluslakkana Orly Bonder ja päällyslakkana Seche Vite.

OPI Guy Meets Gal Veston.
OPI Guy Meets Gal Veston on OPIn Texas-kokoelmasta keväältä 2011. Törmäsin tähän ihan sattumalta, kun valitsin sen lakkasävykseni käydessäni pedikyyrissä vähän aikaa sitten. Lakka oli niin ihana, että ostin sen saman tien omakseni. Lakan väri on korallinen punainen ja koostumus on sorbet eli tutummin jelly, toisin sanoen lakka on mehumaisen läpikuultavaa ja kuten kuvista näkyy, kynnen kärjet kuultavat aika selvästi, vaikka lakkaa on kolme kerrosta. Se ei kuitenkaan haittaa yhtään, sillä lakka on ihan mie-let-tö-män kiiltävä ja upea! Lopputuloksesta tulee tosiaan mieleen joku ihana mehu tai hedelmäkarkki. Me likey a lot! Täytyy alkaa metsästää muitakin OPIn sorbetlakkoja, ainakin Texas-kokoelmassa niitä oli muutama muukin. Aluslakkana tässäkin Orly Bonder ja päällyslakkana Seche Vite.

Lopuksi haluan toivottaa teille kaikille ihanille lukijoille oikein ihanaa, suloista, rauhallista ja rentouttavaa joulua! Tähän loppuun jouluvideo, joka sopii minusta loistavasti kaikille meille kilteille tytöille. =^.^=

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!