torstai 6. joulukuuta 2012

Victoria's Secret Fashion Show

Victoria's Secretin jokavuotinen muotinäytös alkaa olla jo ilmiö, eikä ihme, tänäkin vuonna tämä yksi maailman tunnetuimmista alusvaatefirmoista marssitti catwalkille joukon maailman huippumalleja, mm. Adriana Liman, Doutzen Kroesin ja Miranda Kerrin kera Rihannan, Bruno Marsin ja Justin Bieberin. Väriä, säihkettä ja näyttävyyttä ei tosiaankaan puuttunut.


Lindsay Ellington sai selkäänsä tämän vuoden näytöksen suurimmat siivet. Vakuuttavaa!
Marraskuussa järjestetty näytös esitettiin tämän viikon tiistaina Yhdysvaltain televisiossa, sopivasti "inspiroimaan" joulumyyntiä. Ja mikäs siinä, minä ainakin voisin shopata jotain enkeliaiheista - kuka nyt ei haluaisi hetken kuvitella olevansa itsekin Victoria's Secretin enkeli.Minulle kelpaisi vaikka tuollainen tämän vuoden muotinäytöksen virallinen kylpytakki tai huppari, jonka selkään on kirjailtu siivet. Aika ihania! Näytöksessä nähtyjä tai niiden tyylisiä alusvaatteita voi shopata täällä. Ja lisää kuvia ja videoita huikean hienosta näyöksestä voi käydä katsomassa täällä.

Tämä lähtee nyt ulos nauttimaan lumisateesta ja alkaa sitten valmistautua iltaan kotisohvalla Linnan juhlien parissa. Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!