tiistai 11. joulukuuta 2012

Trapetsilla

Tänään esittelyssä seuraava China Glazen Cirque Du Soleil -lakka. Saanko esitellä: It's A Trap-Eze China Glazen Worlds Away -kokoelmasta:


Koska It's A Trap-Eze on melkoinen glitterpommi, päätin kokeilla sitä varovaisesti eli laitoin sitä vain parille kynnelle yhden kerroksen toisen lakan päälle. Harmaa lakka on Zoya Megan viime talven Feel-kokoelmasta. On muuten hieno lakka sekin, ei pelkkä lattea harmaa, vaan vähän valaistuksesta riippuen taittaa lilaan tai ruskeaan. Sopii ihan täydellisesti tällaisiin talvipäiviin.

Mutta takaisin itse tähteen. It's A Trap-Eze on vaalea, maitomainen lakka, jossa on kasapäin erivärisiä ja -kokoisia glitterhileitä. Näin äkkiseltään löydän ainakin valkoista, vihreää, turkoosia, keltaista ja punaista. Konfetti tästä tulee heti mieleen, mikä lienee tarkoituskin, sillä (ainakin minusta) Deborah Lippmannin Happy Birthday on näiden tällaisten monihilelakkojen äiti.

Ja hienohan tämä on, katsokaa nyt! Myös todella suloinen ja jotenkin iloinen lakka, tulee ihan hyvälle tuulelle, kun lakkaa katselee. Tätä pitäisi pystyä käyttämään myös ainoana lakkana, mutta katsotaan nyt, miten poistaminen sujuu, uskallanko lähteä kokeilemaan.

Tässä sitten olivatkin Worlds Away -lakkani ainakin toistaiseksi. Koska sekä tämä It's A Trap-Eze että aikaisemmin esittelemäni Running In Circles ovat olleet todella hienoja, voi olla, että täytyy hankkia näitä vielä pari lisää. Ainakin siniturkoosi Water You Waiting For houkuttelisi, samoin cremelakoista turkoosinsininen Hanging In The Balance ja violetti Creative Fantasy. Ja heh, miten niin turkoosi on kiva väri? =^.^=

Lisähankintojen puolesta puhuu sekin, että luin The PolishAholicin blogista, että Chinan väriä vaihtavat lakat eli Tranzitions-kokoelma, josta ehdin jo innostua, on ilmeisesti aika kuraa, joten niitä ei sitten ehkä tarvitsekaan hankkia. Mikä on luonnollisesti hyvä syy hankkia jotain muuta. ^_^

Tai ehkä jään odottelemaan OPIn Mariah Carey -kokoelmaa, josta tässä vähän esimakua:


Tähänkin kokoelmaan on haudattu juju (artistiyhteistyöhän on jo ihan vanha juttu ^_^) uuden koostumuksen muodossa, ja odotankin näitä uusia lakkoja taas kieli pitkällä. Koostumuksen nimi on liquid sand ja ilmeisesti kyse on glitter- ja mattalakan yhdistelmästä. Niitä siis odotellessa.

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana! Tuon haluaisin kyllä itsellenikin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! Suosittelen! Varoituksena kuitenkin, että se on juuri niin kamala poistettava kuin pelkäsinkin. Toisaalta se on kyllä niin ihana, että on sen vaivan arvoinen. :-)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!