torstai 13. joulukuuta 2012

Mulle kanssa

Nyt se on tulossa minullekin. Nimittäin LivBox.

LivBox on meidän kosmetiikkafriikkien ja -fanien unelma ja suorastaan nerokas konsepti: kerran kuussa toimitettava yllätyslaatikko, josta löytyy erilaisia kokeilu- ja täysikokoisia kauneudenhoitotuotteita. Paketin hinta on joka kuukausi sama, vaikka tuotteet (ja niiden arvo) vaihtuvat. Tuotteita ei myöskään paljasteta etukäteen, vaan ideana on, että laatikon sisältö on sen saajalle yllätys. Vähän niin kuin saisi joululahjan tai synttärilahjan kerran kuussa. Vastaavalla konseptilla toimivia paketteja on maailmalla ollut tarjolla jo jonkin aikaa, niistä ainakin minulle tutuin on Glossybox. Ja nyt se sitten on meilläkin.

(Ameriikoissa on muuten keksitty tehdä koirillekin vastaava tuote. Sen nimi on BarkBox.)

LivBoxin saa tällä hetkellä tilattua itselleen kolmeksi kuukaudeksi kerrallaan 13,90 euron kuukausihintaan, sisältäen postikulut. Tilauksen tehdäkseen tarvitsee kuitenkin kutsun, ja ongelmana olikin, että kun LivBox julkistettiin marraskuun alkupuolella, oli ilmeisesti suosio niin suuri, että kutsuja ei voitu enää lähettää. Niinpä moni, minä mukaan lukien, jäi nuolemaan näppejään.

Pari päivää sitten kuitenkin luin Dixin blogista hänelle tulleesta joulukuun LivBoxista ja päätin kokeilla onneani. Laitoin kutsutilauksen menemään - ja hurraa, vajaa vuorokausi myöhemmin kutsu kolahti sähköpostiini! Eihän siinä muuta voinut kuin tilata boksin saman tien. Koska joulukuun boksit on jo lähetetty, saan ensimmäisen LivBoxini tammikuussa. Ainakin marraskuun ja joulukuun boksien sisältö on näyttänyt sen verran kiinnostavalta, että maksan vastaavasta sisällöstä mielelläni 13,90 euroa.

Kerron lisää LivBoxista ja sen sisällöstä täällä blogissa sitten, kun saan ensimmäisen pakettini!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Just luin sun postauksen ja ajattelin, että onpa kiva haaste. :-)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!