keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Vielä vähän jouluista

Vielä ehtii postata vähän jouluisia juttuja: tässä joulukynteni eiliseltä ja tältä päivältä:

Zoya Ivanka.
Zoyan Ivanka Zoyan kesän 2010 Sparkle-koelmasta, joka on muuten mielestäni yksi kaikkien aikojen hienoimmista lakkakokoelmista. Ivanka on upea vihreä glass fleck -lakka, jossa on vihreän joukossa paljon hienoa metallista kimalletta. Lakka ei kuitenkaan ole yhtään glitterimäisen karhea, vaan levittyy tasaisesti ja jättää kynnen pinnan sileäksi. Olen kuullut joillakin olevan ongelmia näiden glass fleck -lakkojen poistamisessa, mutta minulla suurempia ongelmia ei ole ollut. Kyllähän tuota metallihilettä joutuu vähän pidempään kynneltä hinkkaamaan kuin perus cremelakkaa, mutta ei se ole mitään verrattuna "oikeisiin" glitterpommeihin. Lakkaa kolme kerrosta, aluslakkana Orly Bonder ja päällyslakkana Seche Vite.

Että jos oli China Glazen Running In Circles hieno, niin kyllä on tämäkin, edelleen. Sopii hyvin jouluun, mutta toimii myös kesällä!

2 kommenttia:

  1. Virkistävää nähdä välillä vihreää, kun kaikilla (myös itselläni) on nyt ollut vain punaisia joulukynsiä. Ihana tuo Ivanka ja samoin Running In Circles vaikuttaa aivan upealta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla! Minullakin oli China Glazen Ruby Pumps kynsillä juuri ennen joulua ja tykkään siitä paljon, mutten ehtinyt kuvata sitä. Toisaalta olen kyllä vähän "outo" sen suhteen, etten hirveästi perusta punaisista kynsilakoista, eli vaikka omistan aika (=tosi) monta kynsilakkasävyä, niistä peruspunaisia on vain ihan muutama. :-)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!