lauantai 15. joulukuuta 2012

Viikon ostoksia

Esittelenpä vaihteeksi viikon ostoksiani teille. Tosin näin joulun alla ymmärrätte varmaan, että ihan kaikkea en voi täällä näyttää. ^_^ Nettishoppailun lisäksi olen käynyt tällä viikolla aika ahkerasti shoppailemassa myös irl.


Eilen kävin pitkästä aikaa Gina Tricotissa ja parin paidan lisäksi sieltä tarttui mukaan tämä minikynsilakkasetti. Olen Ginan lakkoja (ja muutakin kosmetiikkaa) usein hypistellyt, mutta en ostanut. Tämä setti oli niin herkullinen, etten voinut sitä vastustaa. Setin nimi on Glow Away ja se sisältää kolme 5 ml:n lakkaa: turkoosin Ocean depthsin, vaalean keltaisenvihreän Python greenin ja erivärisiä glitterhippuja sisältävän Discon. Setillä oli hintaa 4,95 eli ei mikään hirveä menetys, jos nämä eivät toimi. Toisaalta jos nämä osoittautuvat kelpo lakoiksi, saatan hakea pari muutakin settiä, näitä oli nimittäin muissakin kivoissa väriyhdistelmissä.

Body Shop Vanilla Bliss -setti ja valokuvaajan assistentti.
Tänään en jaksanut lähteä keskustaan asti (siellä oli varmaan muutama ihminen jouluostoksilla), joten tein kierroksen Isossa Omenassa. Body Shopissa sai kaikista kausituotteista 20 prosentin alennuksen ja kaikista lahjaseteistä 10 prosentin alennuksen (kausituotteiden lahjaseteistä tosin sai vain 10 prosenttia alennusta, mikä ei ihan sovi minun logiikkaani, mutta samapa tuo), joten sehän oli hyvä syy ostaa jotain kivaa. Päädyin sitten tähän Vanilla Bliss -settiin, jossa on minikokoiset suihkugeeli ja vartalovoi sekä pesukukka. Olen erityisesti tänä vuonna tykästynyt näihin Body Shopin joulutuotteisiin ja olen jo aikaisemmin ostanut vastaavan setin karpalontuoksuista Cranberry Joyta, ja koska se on jo melkein käytetty, oli tietenkin (alen lisäksi) hyvä syy hankkia tämä. Tällä oli muistaakseni hintaa 12,50 euroa, josta sitten tuli se 10 prosentin alennus. 10 prosentin saa muuten myös Body Shopin verkkokaupssa tämän päivän ajan.


Aikaisemmin tällä viikolla posti toi pienen paketin, josta löytyi tällaisia ihania kynsijuttuja, tarrojen muodossa siis tällä kertaa. Ylärivissä koko kynnen peittäviä kynsitarroja sekä jouluaiheisia kynsitarroja, jotka kaupasta oli lisätty tilauksen mukaan (kiva yllätys!). Alarivissä 3D-tarroja, jotka olivat alessa. Kaikki näyttävät tosi kivoilta, toivottavasti myös toimivat. Tässä vielä kuvat lähempää:Nämä tilasin Fashionfornails-nettikaupasta, joka on minulle uusi tuttavuus. Postikuluineen näille tuli hintaa noin 18 euroa, ja tilaus tuli supernopeasti, parissa päivässä.

Sitten vielä sokerina pohjalla, katsokaapa, mitä löysin Stockmann Beautystä:


Clarinsin tämän vuoden joulukokoelman Odyssey-luomiväripaletti! Kuvassa on sen kaveriksi ostamani Klippoteketin kuivashampoo, minulla oli nimittäin niitä kanta-asiakasseteleitä vielä käyttämättä ja näin sain sopivasti 50 euroa täyteen, jolloin setelillä sai 10 euroa alennusta. Näille tuli hintaa siis yhteensä hinttasen yli 40 euroa, not bad! Mutta siihen palettiin!Itse paletti on tosi ylellisen oloinen, kullanvärinen metallirasia, jonka kannessa on kaunis kuvio.


Sisältä paletti näyttää tältä: neljä luomiväriä ja kaksi vaahtomuoviapplikaattoria. Kauniit neutraalit ja pehmeät värit ja ihanana lisänä tuo oikean yläkulman punertava kulta, jota voi varmaan käyttää joko sellaisenaan tai taputella siitä kimallusta toisen luomivärin päälle. Tässä vielä swatchit:


Värit ovat samassa järjestyksessä kuin paletissakin, vasemmalla ilman salamaa ja oikealla salamalla. Värit eivät ole ehkä ihan niin kermaisia ja pigmenttisiä kuin aiemmin esittelemässäni Diorin Fairy Golds -paletissa, mutta kerrostamalla väriä tuli kaikista hyvin ainakin näin swatchatessa, luomilla en tätä vielä ehtinyt kokeilla.

Olen kyllä tosi tyytyväinen, että löysin tämän, sillä olen tykännyt Clarinsin viime joulun Smokey Passion -paletista, jonka löysin vähän vahingossa alennusmyynnistä. Tätä Odyssey-palettia olen välillä yrittänyt etsiskellä, mutta tähän asti huonolla menestyksellä. Nytkin se löytyi vähän kuin piilosta Clarinsin telineestä alimmalta tasolta, joka piti älytä vetää ulos, jotta paletin löysi. No, onneksi löytyi. =^.^=

Minkälaisia löytöjä te olette tehneet viime aikoina? Ja olettehan muistaneet ostaa itsellennekin joululahjoja? ^_^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!