tiistai 4. joulukuuta 2012

Hemmottelua

Kävin eilen nauttimassa pienestä hemmottelusta Helsinki Day Spassa, ja sitä ennen ehdin käväistä ihmettelemässä Stockmannin Argos-hallin joulumaailmaa. Ja voi jessus, että oli ihanaa! Nappasin teille muutaman kuvankin:


Tässä on vain pienen pieni osa kaikista ihanuuksista! Supersuloisten koristeiden lisäksi Argos-halli oli valaistu ihanan pehmeästi ja siellä soi vanhoja joululauluklassikoita tyyliin Bing Crosby ja Nat King Cole. Ihan kuin olisi ollut jossain satumaassa. <3 Jos vain suinkin pääset tuonne käymään, suosittelen! Ja uskokaa tai älkää, en edes ostanut mitään! ^_^

Argos-hallin Christmas Wonderlandista henkistyneenä suuntasin sitten Helsinki Day Spahan jatkamaan rentoutumista. Minulla oli sinne lahjakortti, joka oli menossa vanhaksi, ja mietin, mihin hoitoon itse ehtisin ja mihin voisi saada vähän helpommin aikoja. Päädyin sitten pedikyyriin, johon sainkin ajan peräti samalle päivälle.

Vähän mietin, onko hassua mennä pedikyyriin tähän aikaan vuodesta, kun jalat ovat tiukasti verhottuina paksuihin sukkiin ja saappaisiin. Toisaalta tunnustan, että minulla tahtoo jalkojen hoito jäädä vähän retuperälle näin talviaikaan. Ensinnäkin jalat ovat tosiaan piilossa ison osan ajasta, joten niiden mahdollinen huonompi kunto ei niin häiritse silmää. Lisäksi en yksinkertaisesti tarkene tehdä perusteellisia pedikyyrejä kotona ja istuskella pitkään paljain jaloin odottelemassa, että kynsilakat kuivuvat. Kesällä taas on niin mukavaa istua pihalla, liotella jalkoja kylvyssä ja huoltaa kynnetkin samalla kuntoon.

Tarpeeseen siis tuli, ja kaiken lisäksi jalkahoito ja koko käynti oli aivan superrentouttava. Helsinki Day Spassa saa vastaanotossa kylpytakin ja tohvelit, jotka vaihdettuaan pääsee odottelemaan avaraan saliin, jossa on ihana hämärä ja tunnelmallinen valaistus, divaaneja, joilla loikoa sekä tarjolla teetä, vettä ja pähkinöitä. Samassa tilassa voi myös hengähtää hoidon jälkeen.

Myös hoitohuoneessa oli kaunis hämärä valaistus, kynttilät paloivat ja taustalla soi rauhoittava "spa-musiikki". Hoitaja oli tosi ystävällinen ja tunnin hoidon jälkeen olin kyllä aivan totaalisen rentoutunut. Onneksi piti vielä jäädä odotussaliin hetkeksi loikoilemaan ja odottamaan, että varpaiden lakkaus kuivuu. ^_^

Happy feet = happy mind.
Hoito tehtiin OPIn tuotteilla ja lakaksi valitsin sävyn Guy Meets Gal Veston (hmm, onpa hankala), joka ei ole yhtään talvinen vaan ihanan korallinen karkkisävy. Se on ilmestynyt kevään 2011 Texas-kokoelmassa ja on silloin mennyt minulta kyllä vähän ohi. Koostumukseltaan se on OPIn mukaan sorbet eli vähän tutummin ilmaistuna jelly. Väri on siis hieman läpikuultavaa ja lopputulos on todella kiiltävä ja tosiaan vähän hedelmäkarkkimainen. Piti ostaa sitä sitten pullo omiin kokoelmiinkin. ^_^ Niin ja mun tossut leikattiin tuollaiseksi avomalliksi, jotta lakka ei tuhriinnu.

Jonkun mielestä voi tuntua turhalta maksaa käsi/jalka/kasvohoidosta, jonka voi periaatteessa tehdä itsekin, kun varsinkin noissa spa-hoitoloissa hinnat ovat varsin korkeat. Mutta täytyy sanoa, että kokemus oli kyllä hintansa arvoinen. Hoito kesti tunnin, mutta vietin spassa melkein kaksi. Ja tuloksena oli paitsi suloisen pehmeät jalat ja ihanat karkkikynnet, myös totaalisen rentoutunut mieli ja keho.

Tosin saatan kyllä kokeilla jotain vastaavaa myös kotona: kynttilöitä kylpyhuoneeseen ja rauhallista musiikkia soimaan. Jalat likoamaan lämpimään kylpyveteen ja päälle kuorinta jollain hyväntuoksuisella kuorinta-aineella. Lopuksi vielä kunnon rasvaus ja pehmoiset sukat. Voisi toimia!

Muistakaahan ihanaiset hemmotella itseänne! Se tekee aina hyvää, mutta tulee erityisen tarpeeseen tähän aikaan vuodesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!