perjantai 7. joulukuuta 2012

China Glaze Tranzitions

Lääh, juuri kun selvisin China Glazen Cirque Du Soleil -teemaisen Worlds Away -kokoelman aiheuttamista innostuksen sydämentykytyksistä, tulee Chinalta taas jotain ihan uutta ja ihmeellistä. Nimittäin Tranzitions, väriä vaihtavat kynsilakat!


Värejä on kuusi: vaaleanpunainen/purppura Split Perso Nail Ity, vaalea metallinharmaa/tumma metallinharmaa Metallic Metamorphosis, vaaleanvihreä/tumma mintunvihreä Duplicityy, tumma metallinharmaa/tumma violetti Shape Shifter, keskisininen/tummansininen Modify Me ja turkoosi/tumma sinivihreä Altered Reality.

Homma toimii niin, että lakka levitetään normaalisti, siis ihan kuten tavallinenkin kynsilakka. Yksikin kerros kuulemma peittää, mutta China Glaze suosittelee kahta. Sitten otetaan päällyslakka - mikä tahansa päällyslakka käy, tähän ei siis tarvita mitään erikseen ostettavaa erikoislakkaa. Kun päällyslakan levittää Tranzitions-lakan päälle, sen väri muuttuu! Lakkaa voi tietenkin käyttää ajatuksella "kaksi väriä yhdestä pullosta", mutta kunnolla oikeuksiinsa tämä pääsee, kun päällyslakalla tekee koristeluita tavalla tai toisella niin, että osa kynnestä on ilman päällyslakkaa, osa taas päällyslakattu. Yksinkertaisimmillaan päällyslakalla voi siis tehdä vaikka ranskalaiset kärjet.

Lakkoja in action voi käydä katsomassa tällä China Glazen Youtube-videolla. Videolla on myös monta ideaa, miten näitä lakkoja voi hyödyntää kynsitaiteiluissa.

Nämä ovat jo myynnissä ainakin Beautybayssa, mutta minä taidan vielä hetken (yrittää) malttaa mieleni, sillä hintaa niillä on 12,60 euroa per puteli. Aika paljon siis, kun esim. Transdesignilla Chinan lakat maksavat noin 3,50 dollaria. Tosin nämä saattavat maksaa joka paikassa vähän enemmän kuin normilakat.

Olen jostain syystä onnistunut olemaan liiemmälti innostumatta crackle-lakoista ja magneettilakoista, mutta nämä houkuttelevat aika paljonkin, etenkin vaaleanpunainen Split Perso Nail Ity ja turkoosi Altered Reality näyttävät minusta aika ihanilta. Mitäs mieltä te olette? Aiotteko hankkia näitä vai onko väriä vaihtava kynsilakka all-time turhake? ^_^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!