tiistai 25. joulukuuta 2012

Nyt sitä saa: UD Naked Basics

Mitenkäs teidän joulu on mennyt? Toiko pukki kivoja lahjoja? Oletteko syöneet ja levänneet hyvin? Minä olen rentoutunut, rentoutunut ja rentoutunut. Ohjelmassa on ollut mm. hyvää ruokaa (ja paljon suklaata!), saunomista, laiskottelua, päiväunia ja sohvalla lojumista.  =^.^=

Hihkuin täällä muutama viikko sitten innosta, kun kuulin, että Urban Decay julkaisee uuden Naked-paletin, Urban Decay Naked Basicsin. No, nyt sitä vihdoin saa ostettua tänne meillekin.
Alkuunhan tätä oli saatavilla vain sellaisista (netti)kaupoista, jotka eivät toimita Suomeen. Mutta nyt tätä saa ainakin Lookfantasticilta ja Beautybaystä. Hintaa paletilla on LF:llä hitusen alle 26 euroa ja BB:ssä vähän yli 22 euroa. Kummallakaan ei tule toimituskuluja.

Tämä eroaa kahdesta aiemmin julkaistusta Naked-paletista siinä, että kaikki luomivärit ovat koostumukseltaan mattavärejä ja niitä on yhteensä kuusi, kun aikaisemmissa paleteissa on ollut 12 luomiväriä. Tämän mukana ei myöskään tule mitää ekstroja, sivellintä, minikokoista Primer Potionia tms. Toki kaikki tämä on huomioitu hinnassakin, aikaisempien nakupalettien hinta on 40 euron tuntumassa ja tämä siis maksaa melkein puolet vähemmän.

En ole vielä ihan varma, aionko hankkia tätä itselleni. En ole ihan hirveän innostunut tuosta tummimmasta väristä, ja muutenkin viime aikoina on tullut hankittua aika monia neutraalin sävyisiä luomivärejä. Toistaalta mattavärit olisivat kyllä kivoja... ^_^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!