keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Viimeinen ja ensimmäinen

Hei taas kaikki ihanaiset ja mahtavaa uutta vuotta 2013! Toivottavasti vuosi vaihtui teillä kivoissa tunnelmissa ja uusi vuosi on lähtenyt hyvin käyntiin! Minä olin tosiaan vähän pohjoisemmassa viettämässä vuodenvaihdetta, joten en ole päässyt blogiakaan pariin päivään päivittämään, mutta lupaan kyllä kirjoitella ahkerasti taas jatkossa. ^_^

Tänään vuorossa hieman pikaisempi postaus, pidempiä tarinoita on kyllä niitäkin pian taas luvassa. Mutta tässä siis uuden vuoden kynteni eli sekä viime vuoden viimeiset että tämän vuoden ensimmäiset kynnet:

Lakka on Gina Tricot'n Python green, jonka ostin kolmen minilakan setissä muutama viikko sitten. Hieman keltaisessa sisävalaistuksessa se näyttää kirkkaankeltaiselta (suorastaan kullankeltaiselta), mutta siinä on selvä vihreä vivahde, joka vaatii vain hieman kylmempää valoa tullakseen esiin. Vihreys näkyy paremmin ensimmäisessä kuvassa, kullankeltaisuus toisessa. Lakkaa on kuvissa kolme kerrosta, aluslakkana tuttu Orly Bonder ja päällyslakkana Seche Vite.

Python green on todella sähäkkä ja "erikoinen" lakkasävy, joka varmasti erottuu kynsiltä. Yleensä keltaiset eivät minusta sovi minulle ja/tai en keltaisesta oikein välitä kynsillä, mutta tästä tykkään! Ja ainakaan minulla ei ole mitään vastaavaa kokoelmissani ennestään. Jos olet kuitenkin enemmän hillittyjen ja neutraalien sävyjen ystävä, tämä ei välttämättä ole sinua varten. ^_^

Setti oli ensimmäinen kerta, kun kokeilin Gina Tricot'n kynsilakkoja (tai itse asiassa mitään meikkejä), ja täytyy kyllä sanoa, että olin tosi positiivisesti yllättynyt. Sekä tämä Python green että turkoosi Ocean depths ovat olleet kaikin puolin kelpo lakkoja: ne ovat levittyneet, kuivuneet ja pysyneet hyvin (nämä kuvat on otettu kolmantena päivänä lakkaamisesta ja takana on mm. saunomista ja hiustenpesua) ja kaiken lisäksi vielä näyttäneet kivalta. Jos nyt jotain huomautettavaa pitää löytää, niin nämä haisevat aika voimakkaasti ja tuskin ovat myrkyttömiä, mutta tähän hintaan en valita (kolmen minilakan setti maksoi vajaat viisi euroa). Aion kyllä hankkia näitä lisää!

Ja muuten ensimmäisessä kuvassa minulla on kädessä Zoyan Erika, jolla ei ole mitään tekemistä kynsillä olevan lakan kanssa. Kynnet on vaan jotenkin helpointa kuvata niin, että pitelee kynsilakkapulloa kädessä. Pahoittelut myös taas kovin kuivista kynsinauhoista! Pakkanen, lentokoneilma ja vaihteeksi vähän ärhäkämpi kynsilakanpoistoaine eivät tee hyvää. Kesää odotellessa. Tosin sitä on hyvä odotella tällaisessa lakkauksessa, vähän kuin pieni pala aurinkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!