keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Dior Saint-Tropez ja Blush

Uhmasin sunnuntaina venäläisturistien tulvaa ja lähdin kiertelemään alennusmyyntejä Helsingin keskustaan. Sokoksen kosmetiikkaosastolla huomasin ilokseni, että siellä oli kohtuullisen hyvä valikoima Diorin meikkejä 40 prosentin alennuksessa. Chaneliakin olisi ollut jonkin verran tarjolla, mutta alennusprosentti oli vasta 30, joten jätin ne vielä kauppaan odottelemaan vähän isompia alennuksia.

Diorin meikeistä oli alennuksessa etenkin kesän ja syksyn kausilookien meikkejä, ja minun oli sitten vaan pakko saada nämä:

Dior Addict Lipstick 353 Blush ja Dior Vernis 401 Saint-Tropez.

Diorin kynsilakka sävyssä Saint-Tropez ilmestyi ensimmäisen kerran kesällä 2011, jolloin sillä juhlistettiin Diorin Saint-Tropezin myymälän avautumista. Väri oli "super-limited-edition" ja myytiin loppuun alta aikayksikön. Onneksi se teki paluun Diorin viime kesän Croisette-kokoelmassa, ja se sopiikin Ranskan Rivieran inspiroimaan kokoelmaan kuin nenä päähän. Joten nyt kun löysin tämän kauniin turkoosin lakan alesta, en vaan voinut vastustaa sitä.


Dior Saint-Tropez.

Dior Saint-Tropez on turkoosi cremelakka: väri on ehkä hitusen vihreämpi kuin kuvissa, mutta toisaalta se vähän vaihtelee valaistuksen mukaan. Lakka levittyi hyvin ja peitti jo kahdella kerroksella. Aluslakkana Orly Bonder ja päällyslakkana Seche Vite. Täydellinen kesälakka, mutta sopii myös hyvin piristämään tätä talvea!

Dior Addict Lipstick 353 Blush.

Diorin Addict-huulipunia on kehuttu kovasti niiden miellyttävän koostumuksen vuoksi, mutta en ole aikaisemmin niitä kokeillut. Ainakin osittain syynä on se, että tätä nykyä käytän tosi harvoin huulipunaa, sillä pidän enemmän huulikiiltojen huolettomuudesta: niitä voi lisätä päivän mittaan ilman peiliä ja yleensä väri kuluu aika huomaamattomasti pois eikä esim. jää huulten reunoille.

Diorin Addict on niin lähellä huulikiillon huolettomuutta kuin huulipuna voi: sen koostumus on hyvin voidemainen ja väri ennemmin vähän läpikuultava ja kiiltavä (ei mikään metallinkiiltoinen kuitenkaan!) kuin paksu ja peittävä. Huulilla se tuntuu hyvin pehmeältä ja hoitavalta eikä tunnu yhtään kuivuvan huuliin kiinni, joten se myös kuluu huulilta tasaisesti eikä huulia siis tarvitse olla joka välissä tarkistamassa

Sävyksi valitsin neutraalihkon Blushin, joka ei ole pinkki eikä ruskea vaan juuri sopivasti siltä väliltä. Se on myös melko vaalea ja toimiikin aika hyvin "my lips but better" -sävynä ainakin minulle eli antaa huulille kivasti väriä, mutta ei hirveästi "näy". Alla vielä swatch, kuva kertoo värin parhaiten:


Hmmm, nyt sitten mietin, pitäisikö käydä katsomassa, löytyisikö Sokokselta tästä Addictin huulipunasta vielä muita kivoja sävyjä. Vai olenko maltillinen ja käytän ensin tämän ja kotoani jo löytyvät 25 huulikiiltoa (huom. määrä on arvio eikä perustu tarkistettuun laskentaan). ^_^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!