maanantai 7. tammikuuta 2013

Viime hetkellä

Huh, tämä paketti saapui minulle viimeisellä mahdollisella hetkellä:


Okei, ehkä vähän liioittelen, mutta kyse on Cherry Culturen tilauksestani, jonka tein jo kiitospäivän viikonloppuna marraskuun lopulla, joten kuvittelin, että se ehtii hyvin saapua ennen vuodenvaihdetta ja uusia veronperintärajoja. Mietin jo, pitääkö alkaa kysellä tilaukseni perään, mutta sain sitten postin ilmoituksen paketin saapumisesta uudenvuodenaattona. Että hyvinhän se ehti. ^_^

Mutta paketin sisältöön: paketista löytyi Jordanan Easyliner for Eyes (rajauskynä) sävyssä Blue Devine, NYXin Retractable Eyebrow Pencil (kulmakynä) sävyssä Light Brown, Milanin Easybrow Automatic Eye Brow Pencil (kulmakynä) sävyssä Natural Taupe, LA Girl Disco Brites (kynsilakka) sävyssä Dance Studio, LA Girl Rockstar (kynsilakka) sävyssä Punk, LA Colors Color Craze (kynsilakka) sävyssä Wisteria, Cherry Culturen oma huulirasva (saa kaupan päälle, kun ostoksia tekee muistaakseni yli 20 dollarilla) tuoksuna Grape, NYXin Mosaic Powder (korostuspuuteri) sävyssä Highlighter, NYXin Powder Blush (poskipuna) sävyssä Dusty Rose ja Jordanan Color Tint Blush Stick (voidemainen poskipuna) sävyssä Coral Touch.

Kiitospäivän viikonloppuna Cherry Culturella sai 20 prosentin alennuksen kaikista tuotteista, joten nämä minun ostokseni maksoivat postikuluineen noin 40 dollaria. Yhden tuotteen keskihinnaksi tuli siis 4 dollaria. Ei paha. Välillä on vaan ihanaa haalia tällaista halpaa kosmetiikkaa! Varsinkin kun nämä ovat usein ihan kelpo tuotteita.

Kaikki ostamani kynät ovat automaattikyniä eli väri kierretään kynän sisältä eikä niitä tarvitse teroittaa (tunnustan olevani tosi laiska teroittaja, ja usein käy niin, että kun aamulla kiireessä nappaan rajauskynän käteeni, huomaan, että se on liian tylsä, tungen sen vain takaisin purkkiin ja etsin toisen, terävämmän kynän). Jordanan rajauskynä on ihan passeli, mutta ehkä vähän liian pehmeä minun makuuni, joten rajauksesta tulee helposti aika paksu. Samoin Milanin kulmakynä on aika pehmeä, joten kulmia saa väritellä aika kevyellä kädellä, ellei sitten halua hyvin tummia kulmia (minä en halua). NYXin kulmakynän väri taas on todella punertava, onneksi se vähän tasoittuu, kun kulmat harjaa värittämisen jälkeen tuolla toisessa päässä olevalla harjalla. Kaikki ovat siis ihan jees ja niitä tulee varmasti käytettyä, mutta eivät aiheuttaneet ainakaan toistaiseksi suurempia riemunkiljahduksia.

Muutama kynsilakkakin piti tietenkin ostaa. Ihastuin LA Girlin Rockstar-sarjan Groupieen syvästi, joten nyt ostin samasta sarjasta sinisävyisen Punkin. Tässä se kynsillä:

LA Girl Rockstar Punk.
Ja katsokaa, mikä ihme tapahtui, kun kuvasin kynnet: aurinko näyttäytyi! Punk on kaunis syvänsininen lakka, jossa on paljon hienoa sinistä kimalletta, joten parhaiten se pääseekin oikeuksiinsa auringossa. Kaunis lakka, vaikka ei ehkä ihan niin upea kuin sisarensa Groupie. Kuvissa lakkaa kolme kerrosta, aluslakkana Orlyn Bonder ja päällyslakkana Seche Vite.

Punkin kaveriksi ostin LA Girlsiltä toisen lakan, sinisen Dance Studion (myönnetään, osittain nimen takia) sekä pinkin LA Colorsin Wisterian, sillä vaaleanpunaisia lakkoja ei vaan voi olla liikaa. ^_^ Ne odottavat vielä laatikossa kokeilua.

Viimeisenä poskituotteet: ensinnäkin NYXin mosaiikkimainen korostusväri tuntuu olevan jo lähes klassikko, ja täytyy sanoa, että kyllä siinä hinta-laatu-suhde aika kohdillaan on. Hintaa sillä oli 6 dollaria ja parin käyttökerran perusteella voin sanoa tykkääväni. Se on sävyltään kylmä kirkas vaalea eli siinä ei ole lainkaan kultaista lämpöä. Siinä ei myöskään ole glitter- tms. kimallehileitä, vaan se on koostumukseltaan hienojakoista "puhdasta" hohdetta. Lisäksi se on pigmentiltään sen verran hentoa, että sitä voi huoletta sutia varsin reilulla kädellä. Lopputulos on ihanan luonnollinen mutta silti se tuo kauniisti valoa ja hohdetta kasvoille. Tykkään.

NYXin poskipunia minulla on entuudestaan kaksi kappaletta, hennon vaaleanpunainen Angel ja Narsin Orgasm-sävyn dupeksi väitetty persikkaisen vaaleanpunainen Pinched. Nyt niille piti saada kaveri ja ostoskoriin valikoitui lopulta tuo Dusty Rose. Sävyn nimi kertoo värin minusta aika hyvin, se on hitusen ruskeaan taittava roosa. Väri on ehkä vähän tummanpuoleinen talvenkalpealle iholleni eli sitä kannattaa sutia hieman varovaisemmalla kädellä. Mutta jos et ole tällainen kalkkilaivan kapteeni kuin minä, tätä ongelmaa tuskin on.

Kolmas poskituote tilauksessani oli Jordanan voidemainen poskipunapuikko Color Tint Blush Stick. Omistan tällaisen entuudestaan jo sävyssä Blushed, joka on vaalea persikka, ja tykkään siitä tosi paljon. Se antaa luonnollisen ja raikkaan sävyn kasvoille. Nyt tilasin sille sitten kaveriksi tämän Coral Touchin, joka on tumma, aika oranssinen koralli. Se näyttää puikossa ehkä jopa vähän hurjalta, mutta poskilla sävy on tosi luonnollinen ja jopa hento. Toki siitä saa varmasti enemmänkin väriä nassuun, jos haluaa.

Ja vielä pari sanaa huulirasvasta: Cherryn Culturelta saa tosiaan valita tilaukseensa ilmaisen huulirasvan, kun ostoksia tekee tietyllä summalla. Minulla on noita entuudestaan jo kaksi ja olen tykännyt, ne ovat kivoja perushuulirasvoja, joille on kyllä etenkin näin talviaikaan käyttöä. Tuoksut ovat kivoja, eivät liian ätläköitä, ja kosteutustehoakin on ihan kivasti, vaikka yöksi laitankin mieluummin jotain tehokkaammin huulia hoitavaa.

Oletteko te löytäneet hyviä halpiskosmetiikkatuotteita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!