maanantai 21. tammikuuta 2013

Hyviä syitä

Joku teistä ehkä muistaa, kun esittelin täällä joulun alla kosmetiikkalahjavinkkejä, joiden joukossa oli muun muassa tämä:

Jotenkin lumouduin täysin tästä Compagnie de Provencen suloisesta lahjapakkauksesta enkä vaan saanut sitä mielestäni. Joten kun joulun jälkeen löysin sen alennusmyynnistä, voitte varmaan arvata, miten kävi:Mulla ei koskaan ole ollut lumisadepalloa, joten eikö se ole jo hyvä syy hankkia tämä?
Pakkaus piti sisällään palasaippuan ja nestemäisen käsisaippuan sekä tuon supersuloisen Marseille-lumisadepallon. Tykkään hirveästi myös tuosta pahvilaatikosta, johon tuotteet oli pakattu ja aion säilyttää sen ja säilöä siihen jotain aarteita. ^_^ Saippuoiden tuoksuksi valitsin verbenan, jonka sitruksinen raikkaus on minusta aina varma valinta. Hintaa setille tuli Lookfantasticilla noin 22 euroa.

Ja kun kerran tilaa, niin kannattaahan sitä ottaa kerralla vähän muutakin (tämä taitaa olla mun mottoni, tai yksi niistä monista =^.^=).


Joulun jälkeen lahjapakkauksia saa usein tosiaan aika edullisesti, mutta tämä oli kyllä todellinen löytö: Redkenin lahjapakkaus, jossa on täysikokoinen shampoo ja hoitoaine ja vieläpä kaikkien aikojen lempparisarjastani All Softista, hintaa tälle tuli noin 13 euroa! Tässä taisi kyllä tulla useampi alennus päällekkäin, mitä ei yleensä Lookfantasticilla tapahdu, mutta en valita! Nämä odottavat vielä kaapissa edellisten All Softien loppumista. Tykkään kokeilla (myös) erilaisia shampoita ja hoitoaineita, mutta All Softia pitää aina olla. Se vaan sopii mun tukalle niin hyvin ja tekee siitä ihanan pehmoisen.


Sitten nappasin vielä mukaan OPIn hyvin vaaleanharmaan My Boyfriend Scales Walls -lakan viime kesän Amazing Spider-Man -kokoelmasta sekä Elizabeth Ardenin matkakokoisen Eight Hour Cream -käsivoiteen. OPIn lakkoja saa nykyään niin huonosti (edullisesti) nettikaupoista, että jos niitä on alennuksessa, on ostopäätös aika helppo perustella itselleen. Jostain syystä sain nyt päähäni, että tarvitsen tämän melkein valkoisen lakan kokoelmiini. Elizabeth Ardenin klassikkotuotteen Eight Hour Creamin käsivoide taas on melkein parasta, mitä talvikuiville käsilleen voi tarjota. Ihme tuote, joka ei tunnu paksulta ja tahmaiselta vaan imeytyy hyvin ja tekee ihosta ihanan pehmeän. Tämä lähtee ensin kanssani matkalle ja sitten otan sen yökäyttöön. Näillä molemmilla oli hintaa noin 10 euroa/kpl.

Voijjettä, kyllä sitä vaan hyvistä alelöydöistä tulee hyvä mieli! =^.^=

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!