sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Ystis- ja alesaalista

Kröhöm, on taas tullut tehtyä muutama kosmetiikkahankinta. Ensin kävin tällä viikolla (pariinkin otteeseen) Satherin ystävämyynnissä, missä oli myynnissä mm. Shiseidon tuotteita. Ja sitten nuo alet pääsivät vähän yllättämään. Olin ajatellut, että ne alkavat pikku hiljaa ensi viikolla, mutta nythän onkin yhtäkkiä jo täysi rähinä päällä! Tällaista kaikkea tällä viikolla sitten tarttui mukaan:

Shiseido Shimmering Rouge -huulipuna sävyssä RS 310 ja
Shiseido The Makeup -huulikiilto sävyssä  G1 Champagne Sparkle.

Ystiksessä oli myynnissä aika kasa erilaisia Shiseidon huulimeikkejä viiden euron kappalehintaan, joten eihän niitä voinut vastustaa. Huulikiilto on vaalea nudesävy, huulipuna taas lämmin marjaisen punertava, juuri sellainen minulle sopiva "ei liian punainen". ^_^

Shiseido Perfect Mascara -ripsiväri ja ripsentaivuttimet.

Ostin myös pakkauksen, jossa oli Shiseidon ripsientaivuttimet ja musta Perfect Mascara -ripsiväri. Tällä oli muistaakseni hintaa 20 euroa. Shiseidon ripsentaivuttimia on kehuttu, ja nyt tuli hyvä tilaisuus hankkia nämä. Perfect Mascara -ripsiväri ei ole minulle entuudestaan tuttu, mutta kun huomasin, että sen saa poistettua pelkällä vedellä, olin myyty.

Shiseidon minikokoinen Perfect Mascara -ripsiväri, Bio-Performance Super Restoring
Cream -voide ja  Bio-Performance Super Eye Contour Cream -silmänympärysvoide.

Sitten vähän ihonhoitoa eli ostin pakkauksen, jossa oli Shiseidon Bio-Performance-linjan silmänympärysvoide (kuulemma Shiseidon myydyin silmänympärysvoide) ja sen kaverina kokeilukokoinen Bio-Performancen kasvovoide ja sama Perfect Mascara -ripsiväri, jonka jo ostin täysikokoisena, kokeilukoossa. Tämä pakkaus taisi maksaa 30 euroa.

Ja sitten:

La Prairie Advanced Marine Biology Tonic -kasvo/hoitovesi.

Mun ihka ensimmäinen La Prairien tuotteeni. En ole koskaan raaskinut ostaa näitä, sillä La Prairien tuotteethan ovat aika hintavia. Tosin löytyy niissäkin hintahaitaria eivätkä kaikki tuotteet ole samoissa tähtitieteellisissä hinnoissa kuin merkin kaviaarikokoelma. Eniveis, tämä Advanced Marine Biology Tonic -kasvovesi/hoitovesi on kasvoveden ja hoitotuotteen välimuoto eli vähän samantyyppinen kuin monet aasialaiset kasvovedet. Tämä suositellaan levitettäväksi kasvoille sormin puhdistuksen jälkeen. Ja kuten kuvasta näkyy, tämä on kolmifaasinen eli käytännössä siinä on kolme eri osaa. Sitä kannattaakin ravistaa hyvin ennen käyttöä, jotta eri kerrokset sekoittuvat toisiinsa. Hintaa tällä oli 30 euroa eli ei tämä vieläkään ihan ilmainen ollut, mutta esim. Nordstromilla tämä näkyy maksavan noin 75 euroa.

Ystiksestä ei muuta (^_^), mutta sitten vähän riehaannuin Stockmannin alessa, sillä siellä oli niin paljon kaikkea ihanaa hyvällä alennuksella, että ei vaan voinut vastustaa! ^_^

Guerlain Météorites Perles du Dragon.

Lisää ensimmäisiä kosmetiikkatuotteita eli mun ensimmäiset Guerlainen Météorites-puuterihelmet. Olen näitä jo jonkin aikaa ihastellut ja hypistellyt mm. tax free -myymälöissä, ja nyt kun viime jouluksi myyntiin tullut Perles du Dragon -helmet olivat hyvässä alessa, en enää voinut (tai totta puhuen yrittänytkään) vastustaa. Näiden hinta oli ollut 57 euroa ja alennuksessa ne maksoivat nyt 33,50 euroa. Sen lisäksi että nämä tuovat kaunista hehkua kasvoille, on näissä muitakin iloja eri aisteille. Rasiahan on todella kaunis ja se, että sen materiaalina on metalli (eikä muovi) tekee siitä jotenkin vanhanaikaisen charmantin. Myös tuoksussa on jotakin ihanan nostalgista, sellaista vanhan ajan puuterin tuoksua, en osaa sitä tarkemmin kuvailla. Guerlainin myyjä muuten vinkkasi, että hän käyttää näitä jopa luomivärinä ottamalla väriä siveltimeen yhdestä helmestä kerralla. Täytyypä kokeilla!

Estee Lauder Perfectly Clean Splash Away Foaming Cleanser -putsari ja Advanced Night Repair Eye -seerumi.

Kun näin HG-putsarini Estee Lauderin Perfectly Cleanin alessa, oli se pakko ostaa. Tämä maksoi nyt alessa 17,90 euroa, ovh 31 euroa. En edes kehtaa kertoa, kuinka monta minulla näitä nyt on kaapissa, mutta tämä on vaan niin hyvä! Eikä tätä kohta enää saa mistään, sillä näiden valmistushan on jo lopetettu. Muuten Estee Lauderin uudet putsarit olivat jo saapuneet Stockmannille. Lisäksi sain näytteen uudesta silmänympärysiholle tarkoitetusta seerumista, Advanced Night Repair Eyesta.

Ja viimeisenä vielä se juttu, josta olen ehkä kaikkein eniten täpinoissäni:


Estee Lauder Pretty Naughty -luomiväripaletti.

Olen ihastellut tätä Estee Lauderin tämän kevään Pretty Naughty -kokoelman nimikkopalettia siitä lähtien, kun se ilmestyi ja pari kertaa on ollut jo todella lähellä, että se olisi päätynyt omakseni. Kun sitten näin sen Stockmannin alelaarissa, ei paljon tarvinnut miettiä (saatoin ehkä myös päästää pienen kiljahduksen). Palettia on kehuttu kovasti sekä väriensä että koostumuksensa puolesta ja minustakin sen värit ovat kivasti vähän erilaiset ja silti sointuvat toisiinsa ja toimivat keskenään tosi hyvin. Tällä oli hintaa saman verran kuin Guerlainin Météorites-helmillä eli 33,50 euroa.

Nythän kaikki voivat sitten laskea, paljonko olen viikon aikana kosmetiikkaan tuhlannut. Mutta kuten me kaikki tiedetään, sehän on ihan väärä tapa. Oikea tapa on laskea (jos nyt jotain on pakko laskea) kuinka paljon on säästänyt. ^_^ Oletteko te jo tehneet alelöytöjä? Tai muuten vaan kivoja hankintoja?

5 kommenttia:

  1. Onnittelut Pretty Naughtysta! Tosi kiva että löysit sen alesta <3.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Se on kyllä ihana paletti! Nyt kun olen vähän päässyt Diorin viisikkohimostani, voinkin sujuvasti siirtyä keräilemään Estee Lauderin viisikkoja. Tästä ainakin on hyvä aloittaa. :-)

    VastaaPoista
  3. Ihan mielettömiä ostoksia! Mä olen ihan tuskissani, kun olen säästökuurilla juuri varatun matkan takia, ja nyt tuli nämä alet. ;)

    VastaaPoista
  4. No arvaa kuka kävi kanssa eilen stoccalla - piti vaan käydä ostamassa puuteri - ja myös hieman riehaannuin, kun olen metsästänyt tiettyä punasävyistä huulipunaa pitkin vuotta enkä ole raaskinut ostaa ja sittenhän repesi kun nuo alelaarit kolusin läpi...käteen jäi neljä joista kaksi onnistuin (seurassa olleen äitini "mitä jos söisit nyt ensin yhden huulipunan loppuun") sentään jättämään tiskille :) Mutta nyt mulla on ihkahieno Diorin paloautonpunainen huulipuna - kuinka tällaisesta voikin oikeasti olla niin onnellinen :D

    VastaaPoista
  5. Juille: Voi ei! Matka on kyllä hyvä syy säästökuuriin, mutta alet ja säästäminen on aika hankala yhdistelmä! Tämä ystävämyynti ja aletkin olivat kyllä aika paha kombinaatio, kun en edes ajatellut koko aleja vielä ystävämyynnin aikaan ja sitten yhtäkkiä löysinkin itseni Stockalta, missä oli varmaan paras valikoima aletavaraa vuosikausiin. Että jonkun mielestähän tuota tavaraa saattoi kertyä aika paljon, mutta omasta mielestäni olin vielä aika maltillinen. :-D

    Ilona: Voi tiedän niin tuon tunteen! Sekä sen kuumotuksen alelaarien äärellä että onnen tunteen, kun löytää alesta jotain i-ha-naa! Mun on ollut jopa helpompi herätä tällä viikolla töihin, kun olen muistanut, että pääsen meikkaamaan ihanalla uudella Estee Lauderin paletilla. :-D Tuo Diorin huulipuna kuulostaa kyllä superupealta! Ja mun mielestä siitä ehdottomasti saa ja pitääkin olla onnellinen! :-)

    Kyllä mäkin tosiaan harjoitin jopa pientä malttia ostoksissani, enkä esimerkiksi kantanut kotiin sylillistä noita Estee Lauderin putsareita, kuten ensin meinasin. :-D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!