torstai 7. helmikuuta 2013

UD Glinda ja Theodora

Kerroin teille jo ihanasta Urban Decayn Disney-paletista Glindasta, jonka bongasin ja ostin ikiomakseni Nizzan Sephorasta tammikuun lopulla. Ja arvatkaas mitä? Nyt näitä molempia Urban Decayn Ihmemaa Oz -elokuvan paletteja saa ostettua myös Suomeen! Ne ovat nimittäin ilmestyneet ainakin BeautyBayn valikoimiin!
Urban Decayn Glinda-paletti.
Urban Decayn Theodora-paletti.

Palettiin sisältyy siis kuusi luomiväriä (joista kahdessa on kaksi eri luomiväriä), 24/7 Glide On -silmänrajauskynä ja Super Saturated High Gloss -huulivärikynä. Paletit ovat Urban Decayn Build Your Own -mallia eli luomivärit voi irrottaa ja vaihtaa uusiin mielensä mukaan. Itse rasia on metallia ja vähintäänkin kohtuullisen kestävä, meidän toinen kissa kävi nimittäin jo istumassa mun Glinda-palettini päällä, mutta se ei onneksi mennyt siitä miksikään. ^_^

Olen tykästynyt Glindaani kyllä tosi paljon ja meikannut sillä tälläkin viikolla melkein joka päivä. Kovin vahvaa ja tummaa silmämeikkiä sillä ei välttämättä saa aikaiseksi tai se vaatii ainakin vähän kärsivällisyyttä ja kerrostamista, ennemminkin sanoisin, että tällä syntyy helpommin vaaleahko keijukaismainen silmämeikki.

Molemmat paletit ovat myynnissä vain rajoitetun ajan (ovat siis limited edition!) ja ne maksavat BeautybBayssä n. 40 euroa; Glinda löytyy täältä ja Theodora täältä. BeautyBayllä ei erikseen tarvitse maksaa postikuluja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!