keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Ne pienet jutut

Oli tarkoitus tehdä tänään postaus ihan toisesta aiheesta, mutta kävin tänään poistattamassa yhden hampaan ja loppupäivä onkin mennyt siitä toipuessa. Mutta onneksi oli jotain jo aika valmiina, eli ei hätää! Teen sen toisen postauksen sitten myöhemmin.

Sain jokin aika sitten ensimmäisen tilaukseni Net-a-Porterista ja katsokaapa, mikä pieni ihana ekstrajuttu paketista löytyi:


Pieni pussukka, josta löytyi niinkin nerokas lahja kuin mittanauha, sekä kortti, jossa kiitetään tilauksesta ja josta löytyy sisältä ohjeet omien mittojen ottamiseen. Mittanauha on paitsi tyylikäs myös todella kätevä: mitan saa lukittua ja kelattua takaisin napin painalluksella. Lisäksi siinä on senttimitan lisäksi tuumamitta nauhan toisella puolella. Ei ehkä mikään iso asia, mutta minusta juuri tälläiset pienet jutut antavat palvelulle sen loppusilauksen, josta huomaa, että asiat on mietitty loppuun asti.

Entä mitä muuta paketista löytyi? Tämä Marc by Marc Jacobsin sormus:Marc by Marc Jacobsin rusettisormus.
Päädyin tässä sormusmallissa nyt kuitenkin tähän vaaleampaan vaihtoehtoon (pähkäilyistä voit lukea täältä), se tuntui kuitenkin omemmalta (onko tuo edes suomea??). Kaunis tämä kyllä on, tykkään tosi paljon! Sopivan näyttävä mutta kuitenkin sellainen, että sopii hyvin ihan arkikäyttöönkin.

Toinen ostokseni oli tämä Aubin & Willsin neule:Aubin & Willsin Paington-neule
(taustana kiva vessamiljöö, jee).
Katselin Net-a-Porterilla myös toista vaaleaa neuletta, APC:ltä, mutta siinä ei enää ollut kokoja jäljellä siinä vaiheessa, kun sain tilauksen tehtyä, joten tätä valintaa ei sitten enempää tarvinnut miettiä. Tämä A&W:n neule on tosi paksu ja lämmin ja sillä on ollut jo paljon käyttöä pakkaspäivinä. Tosin samalla olen muistanut, miksi käytän niin vähän valkoisia tai vaaleita vaatteita: niitä saa olla koko ajan pesemässä. Huoh. Tähänkin onnistuin saamaan kivan tahran, joten pesuun vaan. ^_^ No, ehkä mä kestän. Toisaalta vaalea palmikkoneule kyllä sopii talveen niin hyvin!

Sitä paitsi nyt omistan vähän niin kuin palan historiaa. Aubin & Wills nimittäin lopetettiin vuodenvaihteessa ja merkin viimeiset Lontoon-myymälät suljettiin nyt helmikuun alussa. Merkin emo Jack Wills sen sijaan jatkaa kyllä toimintaansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!