tiistai 19. helmikuuta 2013

Tahtoo nämä!

Kaveri (ja toivottavasti myös blogin lukija! ^_^) ehdotti, että kirjoittaisin tänne blogiin siitä, minkä kansainvälisten brändien liikkeitä toivoisin Suomeen. Tämä on ollut työn alla ikuisuuden, mutta tässä näitä nyt tulee:

1. SephoraJos olet lukenut tätä blogia ennenkin, tämä ei liene tule yllätyksenä. Olen kosmetiikkafriikki ja Sephora on kosmetiikkafriikkien taivas. Tukholmaan Sephora jo saatiin, miksei siis myös meille Suomeen?! Samalla tänne toivon mukaan rantautuisivat monet mahtavat kosmetiikkamerkit, jotka nykyään täytyy ostaa ulkomailta, kuten Urban Decay, Too Faced, Benefit, Bobbi Brown ja Nars. Tosin Tukholman Sephorassa merkkivalikoima on kuulemma aika paljon suppeampi, mutta voihan sitä aina toivoa.

2. Victoria's Secret


Maailman tunnetuin alusvaatebrändi on vihdoin päässyt tänne vanhallekin mantereelle, kun se avasi viime kesänä myymälän (tai itse asiassa kaksikin) Lontooseen. Tosin VS:llä on ollut jo syksystä 2011 myymälä Amsterdamin lentoasemalla Schipholilla, mutta se on kuulemma pienehkö eikä siellä myydä alusvaatteita (!), vaan lähinnä kosmetiikkaa. En ole koskaan ymmärtänyt, miksi näin vahva ja menestynyt brändi ei lähtenyt kansainvälisille markkinoille jo aikoja sitten. Mutta hyvä, että edes nyt. Suomen-myymälää odotellessa Victoria's Secretin nettikauppa toimii moitteettomasti ja toimittaa myös Suomeen.

3. Starbucks
Okei, meillähän on jo Starbucks, teoriassa kaksinkin kappalein, mutta koska se sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentällä, ei minulla ole sinne pääsyä kuin hyvin satunnaisesti. Joten olisiko mahdollista saada tämä kaikkien amerikkalaiskahvilaketjujen äiti sellaiseen paikkaan, että SB-annoksensa saisi edes viikoittain? Jotain arvailuja olen kuullut, että Starbucks olisi rantautumassa Helsingin keskustan Akateemiseen Kirjakauppaan. Kannatetaan.

4. Tiffany & Co.


Tarvitseeko tätä edes perustella? Luultavasti en täällä kovin usein shoppailisi, mutta olisi vaan niin i-ha-naa päästä edes katselemaan Tiffanyn ikkunoita. Puhumattakaan kaikista niistä romanttisista haaveiluista, joihin se varmasti innottaisi.

5. All Saints


Jos pitäisi valita yksi vaatebrändi (no, Victoria's Secretin lisäksi, mutta sitä ei lasketa ^_^), jonka Suomeen haluaisin, niin kyllä se olisi All Saints, vaikka valinta ei helppo ole. Superkivoja käyttövaatteita with an edge, järkevään hintaan. Hyvä nettikauppa, mutta välillä olisi kiva päästä sovittelemaan myös irl.

Runners up:

6. Abercrombie & Fitch
Kivoja vaatteita, ostaisin varmaan enemmänkin, jos olisi helpommin saatavilla.

7. Repetto
Paitsi lähes täydellisiä ballerinakenkiä, myös aivan ihania balettitossuja ja tanssivaatteita.

8. Diane von Furstenberg
Vaikka nettikauppa on hyvä, vähenisi mittanauhan kanssa säätäminen, jos mekkoja ja muita klassikkovaatteita pääsisi sovittelemaan. Stockalla jotain jo löytyykin, mutta ainakin toistaiseksi valikoima on aika pieni.

9. Jimmy Choo / Manolo Blahnik
...tai muu vastaava luksuskenkämerkki. Koska kenkien ostaminen netistä on niin vaikeaa, ovat Choot ja Blahnikit toistaiseksi pysyneet vain (hyvin) kaukaisena haaveena.

10. Ylipäätään designer-myymälät
Louis Vuitton rantautui sentään jo viisi vuotta sitten, missä viipyvät muut? Kyllä Espalle tai Kämpiin mahtuisi muitakin! Jo Chanelin, Dolce & Gabbanan, Diorin tai Guccin ikkunoiden katselu on vaan niin ihanaa.

Mitkä brändit pääsisivät teidän listallenn? Vai saatteko jo kaiken tarpeellisen täältä tai nettikaupoista?

2 kommenttia:

  1. Meillä on kyllä niin sama maku! Juuri noita samoja ihania kauppoja minäkin toivoisin Suomeen.

    Ja kiitos tiedosta että Amsterdamin lentokentällä on Victorias Secret. Himoitsen niitä vartalosuihkeita ja -voiteita, joten nyt varmaan saan kun lennän A-damiin kuukauden päästä. Jee! :)

    VastaaPoista
  2. Hih, mahtavaa! Mä jotenkin (ikuisena optimistina) elättelen toivoa, että jos näitä ihania merkkejä tarpeeksi hehkuttaa, on ainakin pienen pieni mahdollisuus, että joku asioihin vaikuttava hehkutukset huomaa ja ainakin se voi edesauttaa sitä, että merkki joskus voitaisiin tänne meille saada. :-)

    Ja hei kerro sitten ihmeessä, minkälainen Amsterdamin Victoria's Secret on! Mullekin sen olemassa olo selvisi vasta tätä blogijuttua kirjoittaessa, on tämän bloggaaminen niin opettavaista!:-) Heathrowllakin olen muuten nähnyt jotain Victoria's Secretin kosmetiikkaa myynnissä, jos satut siellä jossain vaiheessa liikkumaan. Tosin valikoimat olivat aika pienet, mutta jotain sentään.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!