sunnuntai 17. helmikuuta 2013

OPIa pukkaa

Lääh, OPIlta pukkaa uutta kynsilakkakokoelmaa markkinoille sitä tahtia, ettei meinaa perässä pysyä. Mariah Careyt eivät ole tainneet meillä ehtiä edes vielä myyntiin, kun kevät/kesäkokoelma Euro Centrale painaa jo päälle. Sen lisäksi OPIlta on näköjään tulossa myös Wizard of Oz -kokoelma, joten kyseinen elokuva näyttää innoittavan monia kosmetiikkavalmistajia (Urban Decayltahan omat Oz-paletit jo ilmestyivät).OPI Euro Centrale on 12 lakan kokoelma, jonka inspiraationa - ainakin lakkojen nimissä - ovat olleet Itä-Euroopan maat, tarkemmin sanottuna Tsekki, Unkari, Puola ja Romania. Jostain syystä en näistä ihan hirveästi ole innostunut, jotenkin vähän tuli sellainen olo, että tosi monet näistä on jo nähty. Tosin se nyt taitaa olla kynsilakoissa - ja laajemminkin värikosmetiikassa -  ikuisuusongelma, aika vaikea on keksiä jotain, mitä kukaan ei olisi jo tehnyt. Eniveis, täytyy katsoa, pitääkö näistä joku nyt kuitenkin hankkia ihan sitten vaikka kevään kunniaksi. ^_^

Hyvät swatchit Euro Centrale -kokoelman lakoista löytyy mm. The Polishaholicin blogista.

Disneyn Oz the Great and Powerful -leffa taas on antanut nimensä ja insipiraation OPIn jokakeväiselle Soft Shades -kokoelmalle:

OPI Soft Shades 2013: Oz the Great and Poweful.

Sävyt ylhäältä alkaen vasemmalta oikealle: Which is Witch?, Glints of Glinda, What Wizardry Is This?, When Monkeys Fly!, Don't Burst My Bubble, Lights of Emerald City ja I Theodora You.

Sinänsä ehkä Soft Shades, joka on nimensä mukaisesi yleensä pitänyt sisällään hyvin hempeitä ja nudehkoja lakkasävyjä, ja Ihmemaan Oz eivät ehkä ole se ilmeisin yhdistelmä, mutta en valita, sillä tykkään! Kokoelmaan kuuluu seitsemän lakkaa, joista kolme on niitä perinteisiä vaaleita ja nudeja, kolme glitterlakkoja ja yksi OPIn uudella liquid sand -koostumuksella, jota voisi kuvailla ehkä mattaglitteriksi, joka on tarkoitettu käytettäväksi yksinään, ei siis muiden lakkojen päällä.

Liquid sandista en edelleenkään hirveästi innostu, mutta hempeät pastellit ja niihin sopivat glitterlakat ovat minusta ihan täydellinen yhdistelmä. Olen muutenkin viime vuosina tykästynyt Soft Shades -kokoelmiin, ja viime kevään Soft Shades -kokoelma New York City Ballet on ehkä yksi kaikkien aikojen lempparikokoelmistani - ja myös varmaan ainoa kokoelma, josta omista kaikki lakat, tosin neljä kuudesta minikokoisena, mutta silti. Ainakin NYCB-lakkojen koostumus oli todella hyvä: kevyt, ei raidoitu, hyvä kiilto ja kestää hyvin. Swatchien perusteella voisin odottaa näistä samaa.

Minusta on myös ihan kiva, että tässä on vain kolme perinteistä nudesävyä ja loput ovat glittereitä ja liquid sand -lakkoja. Tykkään kyllä kovastikin OPIn nudesävyistä, mutta täytyy myöntää, että kyllähän ne helposti alkavat toistaa itseään ja on aika mahdotonta keksiä aina uusia toimivia nudesävyjä. Joten glitterlakat, jotka toimivat näiden nudesävyjen kanssa, ovat minusta oikein hyvä lisä Soft Shades -kokoelmiin.

Kuvia Oz-lakoista ja hyvät swatchit löytyy mm. Ommorphia Beauty Barilta.

Euro Centrale -kokoleman lakkoja saa ainakin (vielä) SaleNaililtä hintaan 7,99 USD/pullo. Siellä on myös jo myynnissä Wizard of Ozin -minilakkasetti, jonka ehkä joudun hankkimaan. ^_^ Euro Centraleja näyttää olevan myynnissä myös mm. Nelly.comissa, tosin siellä hinta on aika suolainen 19,95 euroa/pullo, Beautybayssä hinta taas on 13,07 euroa/pullo.

Edit. Koko Wizard of Oz -kokoelma on jo myynnissä Nailetc:ssä, hintaa lakoilla on siellä 9 dollaria/pullo.

Mitäs te tykkäätte uusista OPIn lakoista? Aiotteko hankkia näistä jotain?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!