perjantai 1. helmikuuta 2013

Kyllä kimaltaa

(Heti alkuun taas kerran pahoittelut huonoista kuvista. Odotan. Niin. Kesää. Ja valoa.)

Viime viikko meni aika neutraalien kynsilakkojen merkeissä, mutta tällä viikolla on ollut vähän enemmän kimallusta ja va-va-voomia. Ensin ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa OPIn Mariah Carey -lakkani:


OPI Sprung.
OPI Sprung on siis OPIn uudesta Mariah Carey -kokoelmasta. Se on todella kimmeltävä kaunis kuparinen lakka, jossa on muuten pinkkiäkin kimalletta, joka ei vaan hirveästi näin harmaina päivinä näy. Koostumuksessa ei mitään huomautettavaa, levittyi ja peitti hyvin. Lakkaa kolme kerrosta, aluslakkana Orlyn Bonder ja päällyslakkana Seche Vite. Siis tosi kaunis lakka, mutta ei oikein mun värini. Tästä tulee syksyinen ja jotenkin "maanläheinen" vaikutelma. Mutta täytyy kokeilla tätä uudemman kerran joskus vaikka kesämmällä, tämä pääsee varmaan paremmin oikeuksiinsa auringossa. Ja voisi olla aika kiva lakka kesävarpaissa!


China Glaze Water You Waiting For.
Viikon toinen kimallepläjäys oli China Glazen Water You Waiting For China Glazen Cirque du Soleil -kokoelmasta. Tästä odotin tosi paljon, sillä saman kokoelman Running In Circles on i-ha-na! Mutta tämä oli kyllä vähän pettymys. Ensinnäkin tämä on glitterlakka, siis sitä karkelaatuista glitterlakkasorttia, josta kynnen pinta jää karheaksi, joka lohkeilee superhelposti (otin kuvat seuraavana päivänä, kun olin lakannut kynnet illalla ja silti keskisormen kynnessä on jo iso vekki!) ja joka on niin ärrrrsyttävä poistaa. Onhan väri ihan kaunis, mutta ei lakka kyllä senkään suhteen yllä Running-siskonsa tasolle. Plussaa siitä, että tämä peitti hyvin kahdella kerroksella. Aluslakkana Orly Bonder ja päällyslakkana Seche Vite, jota on kaksi kerrosta, jotta lakkaan sai edes vähän kiiltoa ja pintaa hieman siloitettua. Kolmaskaan ei olisi ollut pahitteeksi.

Cirque du Soleil -lakkoja ei nyt varmaan tarvitse enempää hankkia, mutta Mariah Carey -kokoelmasta hingun vielä hennon persikkaisen vaaleanpunaista A Butterfly Momentia. Se sopisi niiiiiin hyvin lähestyvään kevääseenkin! ^_^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!