perjantai 15. helmikuuta 2013

Amsterdamin valoja

Ihanaa perjantaita kaikille! Tänään esittelyssä taas yksi aika mahtava kynsilakka. Tämä tosin on vähän sellainen kaveri, että näyttää todellisen karvansa - ja kauneutensa - vasta pienen tutustumisen jälkeen. Saanko esitellä:


Hits Amsterdam.
Hits Amsterdam, ihan kiva glitterlakka, jossa kirkkaalla (eli värittömällä) pohjalla pientä vaaleanpunaista glitterhilettä ja vähän suurempia sinisiä, vihreitä ja keltaisia hileitä. Kuvassa lakkaa kaksi kerrosta, alla kolme kerrosta OPIn My Boyfriend Scales Wallsia, melkein valkoista harmaata cremelakkaa, ja aluslakkana Orly Bonder ja päällyslakkana Seche Vite. (Kuvassa lakka on ollut kynsillä jo pari päivää, siksi kärjissä on pientä kulumaa.)

Mutta kun tälle antaa hieman kunnon valoa, lakka todella herää eloon! Yritin tilata vähän auringonpaistetta kuvaamista varten, mutta valitettavasti se ei onnistunut (milloin muuten täällä on viimeksi edes näkynyt aurinkoa?!). Joudutte nyt siis tyytymään sisävaloon ja suurennokseen:


Siis katsokaa nyt tätä upeutta! Pieni vaaleanpunainen glitterhän vaihtaa väriä vaaleanvihreään ja jopa turkoosiin! Ja itse asiassa myös iso keltainen glitterhile vaihtaa väriä, siitä nimittäin paljastuu holo-ominaisuus ja sen väriskaala kattaakin sitten käytännössä kaikki sateenkaaren värit! Juuri tällaiset lakat saavat mun sydämen sykähtämään, nämä ovat vaan niin upeita. Ah. Tämä näyttäisi varmasti hienolta myös jonkun tumman lakan päällä, täytyy testata sitä seuraavaksi. Ja muuten vaikka noissa kuvissa isommat glitterit näyttävät olevan vähän koholla, ei niitä päällyslakan alta kyllä huomannut. Ei siis häirinnyt ainakaan minua.

Ostin lakan Llaworelta, joka on toistaiseksi ainoa nettikauppa, josta olen näitä brasilialaisen Hitsin Glitter's World -lakkoja löytänyt. Kokoelma on nyt siellä alessa (5 USD/pullo), mikä on tietty kiva, mutta samalla näitä myydään loppuun eli esim. tätä Amsterdamia ei enää, ainakaan tällä hetkellä, ole valikoimissa. Saatan itse vielä ostaa tuolta sinisävyisen Bangkokin ja vaaleanpunaisen Parisin, jos vaan ehdin, ennen kuin loppuvat.

Ja vielä glitterlakkojen ikuisuusongelmasta eli poistamisesta. Tämän(kin) poistaminen onnistui kyllä, mutta oli tosi hiiiiidasta. Tässä tapauksessa se oli kuitenkin vaivan arvoista. Mutta taidan silti pitää pienen tauon ennen kuin seuraavan kerran laitan glitterlakkaa. Ja muistan, että ei kannata kiireessä näitä yrittää poistaa. ^_^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!