sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Pink & indie eli uusia lakkoja

Tulipas taas ostettua muutama uusi lakka Llaworelta, tässä koko uusi poppoo, joka muutti tällä viikolla luokseni asumaan:

Vasemmalta oikealle: Colorama Transparente Jellies Vitral, Hits Amsterdam,
Candeo Colors Prenses Ros ja Crowstoes Asterope.

Erityisen ihastunut olen porukan kahteen pinkkiin glitterlakkaan, tässä heistä vielä lähikuvat:


Hits Amsterdam ja Candeo Colors Prenses Ros.

Ensimmäisenä näistä kynsille pääsi Candeo Colorsin Prenses Ros:


Candeo Colors Prenses Ros.

Candeo Colorsin Prenses Ros on jellymäinen vaaleanpunainen lakka, jossa on pientä hologrammiglitteriä. Siis voiko ihanampaa yhdistelmää olla, vaaleanpunaista ja holoa! Tykkään tästä tosi paljon. Itsessään lakka jää ehkä vähän kiillottomaksi, mikä käsittääkseni johtuu lakkapohjasta, jota ilmeisesti monet indie-kynsilakkojen valmistajat käyttävät, mutta asia hoituu päällyslakalla, joka minulla on tässäkin tapauksessa Seche Vite. Aluslakkana taas Orly Bonder, ja lakkaa kuvissa kolme kerrosta. Koska lakka on tosiaan koostumukseltaan jelly, jää se kolmenkin kerroksen jälkeen hieman läpikuultavaksi ja kynnen kärjet vähän kuultavat läpi. Minua se ei tässä lakassa haittaa, mutta tiedoksi kuitenkin, jos joku tykkää täysin peittävästä lopputuloksesta.

En ole mitenkään tietoisesti tai erityisen tarkoituksella ostanut indie-lakkoja, mutta onhan niiden ajatus aika kiehtova. Ne ovat siis pienien valmistajien lakkoja, usein taustalla on vain yksi tai kaksi ihmistä, ja monet ilmeisesti tehdään ihan käsityönä. Ne siis edustavat sitä toista ääripäätä suurten kynsilakkavalmistajien, kuten OPIn tai vaikka kosmetiikkajätti L'Orealin lakoille. Ainakin toistaiseksi olen ollut kokeilemiini indie-lakkoihin vähintäänkin tyytyväinen, niiden koostumus on ollut ihan hyvä ja hinnat kohtuullisia; useimmat ostamani lakat ovat maksaneet reilut kymmenen dollaria.

Toinen tällä kertaa ostamani indie-lakka on Crowstoesin Asterope, joka on duochrome-lakka merkin Pleiades-kokolemasta. Tällaista duochromea mulla ei vielä kokoelmissa ole, joten odotan innolla, miltä se näyttää kynsillä. Indie-lakkoja saa ostettua Llaworen lisäksi mm. Ninja Polishilta, Shoppe Eclecticcosta ja Etsystä; Etsyn kynsilakkavalikoimiin en kyllä ole yhtään vielä tutustunut, mutta olen kuullut, että sieltä monet ovat lakkoja ostaneet. Jos jollakin teistä lukijoista on kokemuksia Etsystä, olisi kiva kuulla niistä!

Tämänkertaisen satsin kaksi muuta lakkaa edustavat sitten enemmän mainstream-brändejä: Hits on brasilialainen kynsilakkamerkki ja tuo Amsterdam kuuluu Hitsin Glitter's World -kokoelmaan, jossa on 20 maailman eri kaupunkien mukaan nimettyä glitterlakkaa. Kokoelman lakat ovat muuten nyt Llaworella alessa. Amsterdam tosin näyttää olevan loppuunmyyty, mutta monia muita on vielä jäljellä. Saatan ehkä hankkia noita pari lisää, ainakin Shanghai ja Moskova houkuttavat... ^_^

Ja sitten on vielä Coloraman Vitral. Sehän on siis Maybellinen Colorama-kynsilakka, mutta en tiedä, onko näitä Transparente - Jellies -lakkoja ollut tai tullut Suomeen myyntiin. Ainakin sävyjen nimet ja pullon tekstit viittaavat siihen, että nämä on tarkoitettu Brasilian markkinoille. Näidenkin lakkojen koostumus on siis jelly eli läpikuultava ja hieman lasimainen. Tämän vaaleanpunaisen sävyn nimi Vitral on muuten suomeksi lasimaalaus.

Tällaisia taas tällä kertaa. Mukavaa sunnuntai-iltaa ja uutta alkavaa viikkoa teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!