tiistai 12. helmikuuta 2013

Lempparit: Tigi Sugar Shock

Ajattelin aloittaa täällä blogissa tällaisen sarjan, jossa esittelen erilaisia lempparituotteitani. Vaikka olen kosmetiikan suurkuluttaja ja tykkään hankkia aina uusia tuotteita kokeiluun, on kuitenkin myös tuotteita, joihin aina palaan. Koska ne ovat vaan niin hyviä. Ja siksi haluan kertoa niistä teillekin!

Sarjan saa kunnian aloittaa Tigin Candy Fixations -sarjan Sugar Shock -suihke.

Tigi Candy Fixations Sugar Shock.
Olen hiustenmuotoilutuotteiden suhteen yleensä sellainen, että hyvin, hyvin harvoin ostan mitään tuotetta toista kertaa. Yleensä hankin jonkin muotoilutuotteen, käytän sen loppuun ja hankin sitten tilalle jotain muuta. (Ja jos totta puhutaan, ostan niitä uusia usein ennen kuin edelliset ovat loppuneet, joten kaapin perukoille tahtoo kertyä niitä vajaita purkkeja ja purnukoita.) Tigin Candy Fixations -sarjan Sugar Shock -muotoilusuihketta minulla on kuitenkin menossa jo toinen pullo ja kun tämä joskus loppuu, ostan tätä varmasti taas lisää.

Tigin mukaan tämä tuuheuttava sokerisuihke tuo tukkaan rakennetta ja hallittavuutta tekemättä tukasta takkuista. Suihkeen määrää säätämällä tällä pitäisi saada aikaan kevyttä tai hyvinkin voimakasta pitoa.

Olen Tigin kuvauksen kanssa samaa mieltä siitä, että suihke antaa kivasti rakennetta, mutta ei silti tee tukasta karheaa, kuivaa, takkuista tai tahmeaa. Minusta tämä on aivan ehdoton kesätuote, sillä tällä saa kivan biitsitukan ilman suolasuihkeiden tuomaa pörröisyyttä (ja juu, pörröisyys varmaan kuuluu biitsitukkaan, mutta koska mulla on sitä pörröisyyttä ihan riittävästi omasta takaa, en sitä välttämättä muotoilutuotteelta kaipaa). Eli tykkään suihkia tätä pyyhekuivaan tukkaan, hieman rutistella ja antaa kuivua. Mun hieman luonnontaipuisassa tukassa lopputuloksena on juuri sellainen kivasti hieman lainehtiva beach hair -tukka, joka ei kuitenkaan ole koppurainen tai pörröinen. Ja vaikka mun tukka yleensä näyttää aika kamalalta, jos en sitä föönaa (luonnontaipuisa = elää omaa elämäänsä), yritän ainakin kerran tai pari viikossa säästää sitä föönikäsittelyltä ja silloin useimmiten suihkin tukkaan juuri tätä Sugar Shockia.


Tältä mun tukka siis näyttää aamulla, kun olen sen edellisenä iltana pessyt, laittanut vähän Sugar Shockia ja antanut sitten kuivua.

Lisäksi tykkään käyttää Sugar Shockia ihan normaalisti föönatessa. Se antaa minusta kivasti rakennetta ja pitoa eikä föönatessakaan tee tukkaa koppuraiseksi. En myöskään ole onnistunut saamaan tukkaa tällä koskaan erityisen lähmäiseksi eli ainakaan kovin helposti tätä ei saa annosteltua liikaa.

Ja se tuoksu! Tigihän tunnetaan hyväntuoksuisista tuotteista eikä Sugar Shock kyllä tässä suhteessa petä. Tuoksu on aivan ihanan karkkimainen - mutta siis myös todella makea eli jos et ole makeiden tuoksujen ystävä, ei tuoksu välttämättä miellytä. Sanoisin, että tuoksu on hiustuotteeksi keskivoimakas eli se ei häviä tukasta saman tien, mutta haihtuu ja kevenee minusta kyllä aika nopeasti. Ja tietenkin riippuu siitä, kuinka reilulla kädellä suihketta tukkaan suihkii.

Suihke siis toimii sekä föönillä että ilman. Tämä onkin usein mun luottotuote matkoilla, sillä tämän lisäksi en välttämättä muita muotoilutuotteita tai ainakin selviän aika vähällä arsenaalilla. Jos tästä nyt jotain negatiivista pitää keksiä, niin pullon suutin saattaa mennä aika helposti tukkoon, sillä tämä tosiaan on nimensä mukaisesti sokerisen tahmeaa nestettä. Yleensä olen saanut suuttimen kuitenkin taas auki ihan vaan pitämällä sitä vähän aikaa kuuman hanan alla.

Toinen miinus voi tietty olla hinta, sillä Tigin tuotteet eivät ole sieltä halvimmasta päästä. Täällä meillä tämän hinta taitaa olla reilun 20 euron luokkaa, mutta huomattavasti halvemmalla pääsee, jos ostaa tämän jostain ulkomaisesta nettikaupasta, kuten Lookfantasticilta, Feeluniquesta tms. Niissä hinta on lähempänä reilua kymmentä euroa. Pullossa on tavaraa 150 ml, ja onneksi tämä on kohtuullisen riittoisaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!