tiistai 2. huhtikuuta 2013

Eka kvartaali: loppuneet

Vuoden lopussa tosi monissa blogeissa raportoitiin vuoden aikana loppuneista tuotteista, osa myös vuoden aikana hankituista (tai muuten uusista) ja vuoden "nettotuloksesta". Minäkin päätin tämän vuoden alussa alkaa pitää kirjaa vuoden aikana loppuneista kosmetiikkatuotteista, jotta voin ne sitten vuoden loputtua teille raportoida. Uusista tuotteista sen sijaan en halua ainakaan vielä pitää kirjaa - totta puhuen vähän pelkään, että jos kirjaan kaiken hankkimani ylös, voi lista aiheuttaa jonkinlaista morkkista.



Koska loppuneiden tuotteiden lista on kasvanut ilahduttavaa tahtia, ajattelin, että voisin tehdä teille myös väliraportteja. Ja koska vuoden ensimmäiset kolme kuukautta ovat nyt menneet, on tietenkin hyvä raportoida ensimmäisen vuosikvartaalin tilanne. ^_^ Nämä ovat kaikki siis tuotteita, jotka ovat loppuneet tänä vuonna; niiden käytön olen voinut (ja luultavasti olenkin) aloittaa aikaisemmin.

Hiukset
- 2 kpl shampoita: Percy & Reed Splendidly Silky Moisturising Shampoo (matkakoko, 100ml), Redken All Soft -shampoo (300 ml)
- 1 kpl hoitoainetta: Inecto Pure Coconut Intensly Hydrating Hair Repair Treatment (150 ml)
- 1 kpl hiuspuuteri / kuivashampoo: Four Reasons Hair Powder (250 ml)
Yhteensä tuotteita: 4 kpl.

Olen siis onnistunut käyttämään loppuun peräti kaksi shampoota, joista toinen toki on tavallista pienempi 100 ml:n pakkauskoko. Redkenin All Soft on HG-shampooni, Percy & Reedin shampoon taas ostin uteliaisuuttani; se oli osa neljän tuotteen settiä. Shampoo oli minusta ihan OK, mutta ei tehnyt minuun suurempaa vaikutusta, enkä usko, että hankin sitä uudestaan. Loppuun kului myös ikuisuus sitten hankkimani halpismerkki Inecton hoitoaine, joka kai itse asiassa on tehohoito, mutta jota käytin (ja joka mielestäni tehosi) tavallisen hoitoaineen tapaan. Myös lähinnä kuivashampoona käyttämäni Four Reasonsin hiuspuuteri loppui. Sekin on ihan kelpo tuote: ei täydellinen, mutta luultavasti hankin sitä joskus uudestaankin.



Vartalonhoito
- 3 kpl suihkugeelejä: The Body Shop Vanilla Bliss -suihkugeeli (mini, 60 ml), Royal Ballet Performance & Elegance Soothing & relaxing Bath & Shower Cream (150 ml), Yves Rocher Organic Raspberry -suihkugeeli (400 ml)
- 6 kpl vartalovoiteita: The Body Shop Vanilla Bliss -vartalovoi (mini, 50 ml), Little Me Organics body cream -vartalovoide (150 ml), Palmer’s Cocoa Butter Formula Cocoa Body Butter (170 g), Dermosil Primo Body Butter Yoghurt (mini, 50 ml), Dermosil Primo Body Butter Green tea (mini, 50 ml), Dermosil Ihonhoitovoide Lime (250 ml)
- 1 kpl deodorantteja: Nuxe Tonific deodorant (50 ml)
Yhteensä tuotteita: 10 kpl.

Vartalonhoitotuotteiden suhteen olen - näköjään - suurkuluttaja. En edes omasta mielestäni mitenkään hirveästi niillä lotraa, mutta käytän vartalovoidetta käytännössä aina suihkun jälkeen, joten kuluuhan sitä. Samoin kuin suihkugeeliä, sitä ei erityisesti tarvitse yrittää kuluttaa. Tosin näistäkin loppuneista yksi suihkugeeli ja kolme vartalovoidetta on matkakokoisia, mutta silti. ^_^

Body Shopin Vanilla Blissit ostin joulun alla minikokoisena settinä. Tykkäsin, sopivat jouluun. Lisäksi loppuun kuluivat Englannin Royal Ballet'n nimikkosarjaan kuuluva suihkugeeli ja lahjaksi saamani Yves Rocherin (jättikokoinen!) vadelmantuoksuinen suihkugeeli. Molemmat ihan jees, mutta tuskin hankin näitä uudestaan.

Dermoshopin tuotteita olen nyt kokeillut ensimmäistä kertaa. Primon Body Buttereita oli joulun alla myynnissä kolmen tuoksun settinä, joista olen käyttänyt loppuun jogurtin ja vihreän teen tuoksuiset vartalovoit. Ne olivat minusta ihan kelpo kosteuttajia, tosin ehkä vartalovoiksi ehkä hieman kevyttä tavaraa. Samoin tuoksut ovat Dermoshopin tuotteissa aika mietoja, mutta toisaalta eipä sitten jää mikään käyttämättä liian vahvan tuoksun takia. Lime-vartalovoide oli tuoksultaan jopa vielä miedompi ja voide itsessään aika kevyttä, sopisi varmasti hyvin kesäkäyttöön.

Little Men vartalovoide on kai tarkoitettu vauvoille, mutta minusta se toimi hyvin ihan tavallisena vartalovoiteena. Tuoksu oli miellyttävä, kevyt päärynä. Palmer'sin Cocoa Body Butter on HG-vartalovoini, josta olen kirjoitellut täällä. Lisäksi kulutin loppuun Nuxen deodorantin, jonka suurin ansio minusta on sen alumiinittomuus.



Kasvojenhoito
- 3 kpl kasvovoiteita: Vichy Aqualia Thermal (50 ml), Estee Lauder DayWear Plus (matkakoko 15 ml), Elizabeth Arden Good Night’s Sleep Restoring Cream (30 ml)
- 4 kpl putsareita: Lumene Lift Touch Hoitava Puhdistusöljy (200 ml), Estee Lauder Perfectly Clean Splash Away Foaming Cleanser (125 ml), L’Oreal Perfect Clean Foaming Gel Wash Refreshing, Normal/Combination skin (150 ml), HadaLabo Gokujyun Oil Cleansing (200 ml)
- 1 kpl (pakkaus) naamioita: My Scheming 7 Days Refreshing & Balancing Mask Set (7 naamiota)
Yhteensä tuotteita: 8 kpl.

Loppuneiden kasvojenhoitotuotteiden määrästä olen eniten yllättynyt, yleensä tuntuu, että minulla on sata purkkia ja purnukkaa avattuna enkä koskaan saa mitään loppumaan. Vichyn kasvovoidetta käytin etenkin talvella yövoiteena ja kaulavoiteena, se rauhoitti mukavasti talvikelien ärsyttämää ihoa. Estee Lauderin DayWear Plus on kelpo "perusvoide", jota minulla on samassa koossa pari purkkia odottamassa käyttöä. Elizabeth Ardenin yövoide oli niin ikään ihan kelpo tuote, kosteutti hyvin muttei ollut yltiöhoitava.

Putsareista sain loppuun kaksi puhdistusöljyä, Lumenen, jota käyttäisin varmaan edelleen, jos sitä vielä valmistettaisiin, sekä japanilaisen HadaLabon suositun Gokujyun-sarjan öljyn. Estee Lauderin HG-putsaristani kirjoittelinkin täällä vasta. Lisäksi loppuun kului vihdoin L'Orealin normaali- ja sekaiholle tarkoitettu puhdistusgeeli, joka oli mielestäni turhan lirua ja maistui pahalta, mutta jonka silikonityynystä kyllä tykkäsin.

Voiteiden ja putsareiden lisäksi kulutin loppuun taiwanilaisen My Schemingin kangasnaamiopakkauksen, jossa oli seitsemän erilaista yksittäispakattua kasvonaamiota. Näistä tykkäsin tosi paljon ja luultavasti ostan näitä jossain vaiheessa uudestaan.



Meikit
- 0 kpl tuotteita.

Kynnet
- 1 kpl kynsilakanpoistoaine: Depend-kynsilakanpoistoaine (vihreä, miljövänlig) (250 ml)
Yhteensä tuotteita: 1 kpl.

Loppulista onkin sitten vähän karumpaa luettavaa. En saanut kulutettua loppuun yhtäkään värikosmetiikan tuotetta, ja ainut loppunut kynsituote oli Dependin kynsilakanpoistoaine, joka on minulla vakkarikäytössä. Suoraan sanottuna odotan aika jännityksellä, kuinka monta (tai vähän) meikkituotetta saan koko vuoden aikana loppumaan... ^_^

Yhteensä loppuneita tuotteita tammi-maaliskuussa: 23 kpl.

Kokonaissaldoon olen silti ihan tyytyväinen, varsinkin, kun en mielestäni ole erityisemmin yrittänyt saada mitään tuotteita loppumaan ainakaan niin, että olisin lotrannut niillä ylettömästi. Tätä menoahan sadan loppuneen tuotteen raja vuoden aikana ei ole mikään mahdottomuus. Tosin voin sanoa, että ripeän alkuvuoden jälkeen on meno nyt aika paljon hidastunut, joten jossain vaiheessa on kyllä kirittävä, jos siihen aikoo päästä.

(Kuvituksena söpöjä karkkikuvia, joilla ei ole mitään tekemistä postauksen aiheen kanssa. =^.^=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!