sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Uusi Estee Lauder Perfectly Clean

Kuten olen täällä aikaisemmin kertonut, olin hieman järkyttynyt, kun kuulin, että Estee Lauder aikoo uusia putsarinsa tänä keväänä, sillä Estee Lauderin Perfectly Clean Splash Away Foaming Cleanser on ollut ehdoton lemppariputsarini jo pitkään. Nyt olenkin sitten odotellut sydän pamppaillen tietoja uusista putsareista ja siitä, miten mullistavia uudistukset ovat. Ja nyt ne ovat täällä!

Estee Lauderin uudistunut Perfectly Clean.

Tosin meiltä näitä uudistuneita putsareita ei ehkä vielä saa (saa korjata, jos olen väärässä!), mutta ainakin Estee Lauderin omassa verkkokaupassa näitä voi käydä jo kurkkimassa.

Edit. Kävin eilen kyselemässä tuotteiden saapumisesta meille Helsingin keskustan Stockmannilla ja siellä arveltiin, että ne saapuvat tänne meille myyntiin kesäkuun lopulla tai heinäkuussa.

Uudistunut Perfectly Clean -sarja pitää sisällään viisi puhdistustuotetta, joita voisi kai kuvailla monitoimituotteiksi ainakin Estee Lauderin tuotekuvausten perusteella:

- Perfectly Clean Multi-Action Creme Cleanser/Moisture Mask
- Perfectly Clean Multi-Action Foam Cleanser/Purifying Mask
- Perfectly Clean Multi-Action Cleansing Gelée/Refiner
- Perfectly Clean Triple-Action Cleanser/Toner/Makeup Remover
- Perfectly Clean Multi-Action Toning Lotion/Refiner.

Neljä tuotteista on siis nimetty monitoimituotteiksi ja viideskin "kolmitoimiseksi". Tuotekuvausten perusteella tämä logiikka ei tosin oikein minulle aukea, sillä kuvausten perusteella voidemaista ja vaahtoputsaria voi käyttää myös pikanaamiona, geeliputsari toimii samalla kuorintana, kolmitoimiputsarissa yhdistyvät meikinpoistoaine (tosin silmämeikkiä tällä ei saa poistaa), putsari ja kasvovesi, ja kasvovesi taas on kevyesti kuoriva. Eli neljällä tuotteella on kaksi "toimintoa" ja yhdellä kolme. Vaikka onhan tietty kaksikin monta. ^_^

Estee Lauderin mukaan ideana on ilmeisesti tarjota jokaiselle jotakin: Find your favorite way to clean. Jään mielenkiinnolla odottamaan käyttökokemuksia näistä, sillä niitä en ainakaan pikaisella metsästyksellä löytänyt. Olen kuitenkin ihan tyytyväinen, että olen jemmannut muutaman tuubin vanhan koostumuksen putsaria varastoon, sillä uudistus vaikuttaa vähän isommalta eli sisällötkin on ilmeisesti pantu melko lailla uusiksi.

Onko kukaan teistä lukijoista vielä törmännyt näihin tai kuullut käyttökokemuksia? Mitä mieltä olette tällaisista tuoteuudistuksista ylipäätään, kannattaako hyvää mennä muuttamaan vai onko uudistuminen aina tervetullutta?

2 kommenttia:

  1. Kokeilin vaahtoavaa puhdistustuotetta ja puhdistavaa naamiota niin kyllä oli riittoisaa ja puhdisti kasvot niin hyvin pois ettei jäljelle jäänyt tippaakaan rasvaa vaan kuivempi iho joka tuntui syväpuhdistetulta! Tykkäsin kun on rasvoittuva iho hieman.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että olet tykännyt! Minäkin olen tätä jo ehtinyt käyttää ja olen myös tykännyt, putsaa ihon nitisevän puhtaaksi ja sopii tosiaan hyvin jos on vähän rasvoittuvampi iho.

      Poista

Kiitos kun kommentoit!