perjantai 5. huhtikuuta 2013

Mun oma: Michael Kors Bedford

Kotiini saapui eilen siis MICHAEL Michael Korsin musta Bedford-laukku, josta täällä haaveilin jokin aika sitten. Olin jo pariin otteeseen käynyt silittelemässä sitä Stockmannilla, ja kun Stockan verkkokaupassa oli sitten pääsiäisviikonloppuna 20 prosentin ale muodista kanta-asiakkaille ja tämä Bedford-kaunotar siellä oli myynnissä, meni minulta ostopäätöksen tekemiseen ehkä viisi minuuttia. Korkeintaan. Sitä kyllä nopeutti se, että kun aleilmoitus tupsahti sähköpostiini, olimme juuri tekemässä lähtöä mökille pääsiäisen viettoon enkä voinut olla satavarma, että nettiyhteys pelittää mökillä.

Eilen sitten sain puhelimeen postin saapumisilmoituksen ja kävin hakemassa tämän paketin:

Ihana laatikko.

Kyllä täytyy sanoa, että oli hymy aika herkässä, kun postin täti ojensi tämän valtavan Stockmannin laatikon. En voi sille mitään, mutta minusta Stockmannissa on vaan jotain ihanaa. (Joskus Hesarin nettisivuilla oli kysely, jossa piti nimetä oma lempipaikka koko Helsingissä. Minä nimesin Stockmannin.)

Ja laatikostahan paljastui sitten tämä kaunotar:

Michael Kors Bedford.(Vuori on oikeasti ihan musta eikä haalistunut, en vaan saanut sitä kuvattua muuten kuin auringonvalossa.)


Hyvältä näyttää.

Alun perin pähkin tämän mustan ja vaniljanvaalean välillä, mutta koska Stockan verkkokaupassa oli tätä vain mustana, oli valinta helppo. ^_^ Toisaalta luulen, että olisin muutenkin päätynyt tähän mustaan. Se on niin helppo väri ja toimii tilanteessa kuin tilanteessa, ja lisäksi pidän tuosta mustan nahan ja kullanväristen metalliosien kontrastista.

Tällaista siis tällä kertaa. =^.^=

Ihanaa viikonloppua kaikille ja toivotaan, että aurinko paistaa ja lämmittää! Kyllä se kevätkin sieltä tulee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!