maanantai 8. huhtikuuta 2013

Kevätkynsiä

Pidän kesästä ihan hirveästi ja jo kesän odottaminen on minusta aivan ihanaa. Vähän niin kuin silloin, kun odottaa jotain ihanaa lomamatkaa ja on jo siitä odotuksesta ihan täpinoissään. Siksi pidän keväästä paljon enemmän kuin syksystä. Nyt on kyllä viime päivinä ollut kesää ja kevättä todella ikävä. Joten täytyy sitten edes haaveilla niistä, vaikka sitten keväisten ja kesäisten kynsilakkojen merkeissä. Tässä muutama uusi ihanuus:

Vasemmalta oikealle: Essie In The Cab-ana, Essie Nice is Nice, Essie Go Ginza ja China Glaze Itty, Bitty & Gritty.

In The Cab-ana, Go Ginza ja Itty, Bitty & Gritty ovat tämän kevään kokoelmista, Nice is Nice taas on Essien parin vuoden takaisesta A French Affair -kevätkokoelmasta ja hankin lakan (kuka arvaa?) aika paljolti nimen takia. Koska rakastan Nizzaa, pitäähän minulla olla kaupungin nimikkolakka!

Näistä kaksi lakkaa on ehtinyt jo kynsillekin, joten tässä kuvia ja arvioita:Essie Go Ginza.

Hankin Essien tämän kevään Madison Ave-hue -kokoelmasta suloisen pastellisen Go Ginzan, joka sopii kevätpäiviin kuin nenä päähän (tai sopisi, jos kevätpäiviin kuuluisi lempeää auringonpaistetta, heräävän maan tuoksua ja lintujen laulua eikä lumisadetta ja pakkasta...). Jo se, että sävyä kuvaillaan kirsikankukkien vaaleanpunaiseksi sai minut vakuuttumaan värin suloisuudesta. ^_^

Ja se on juuri niin suloinen ja keväinen! Minusta väri on enemmän herkän vaalean lila kuin vaaleanpunainen, mutta siinä on myös häivähdys vaaleanpunaista, joka tulee hyvin esiin erityisesti lämpimämmässä valossa. Kerrassaan syötävän suloinen väri, jota itse aloin kutsua hattaraväriksi, niin kepeä ja suloinen se on. Lakan koostumus oli oikein hyvä, se levittyi nätisti ja tasaisesti (etenkin tällaiseksi vaaleaksi cremeväriksi) ja peitti hyvin jo kahdella kerroksella. Kuvissa siis lakkaa kaksi kerrosta, ja taas kerran aluslakkana Orly Bonder ja päällyslakkana Seche Vite.

Sitten piti päästä kokeilemaan mun ensimmäistä tekstuurilakkaa:China Glaze Itty. Bitty & Gritty.

En ole aikaisemmin innostunut näistä "hiekkalakoista", joista ensimmäinen taisi olla OPIn liquid sand. Jostain syystä kuitenkin ihastuin tähän China Glazen Texture-kokoelmaan, ehkä siksi, että näkemissäni kuvissa lakan pinta näytti minusta jollain tapaa vähän pörröiseltä, vaikka se(kin) China Glazen mukaan jäljittelee hiekkaa. Kun sain kynnet lakattua, oli ensimmäinen vaikutelma hieman meh, mutta nyt kun olen katsellut näitä päivän verran, tykkään tästä koko ajan enemmän ja enemmän. Ensinnäkin korallinen pinkki väri on kerrassaan syötävän herkullinen ja tuli kyllä niin tarpeeseen tämän takatalven keskellä. Pinnan tekstuuri/kuvio/mikä lie ei ehkä ole niin selvä kuin olin odottanut, mutta tykkään tästä lakan mattaisuudesta ja etenkin kirkkaan värin ja mattamaisen vähän karhean pinnan luomasta yhteisvaikutelmasta. Nätti!

Laitoin tätä vain yhden kerroksen, sillä olin lukenut, että näin tekstuuri tulee paremmin esille. Ainakin tämä peittää ihan hyvin näinkin, tosin pientä valumisongelmaa oli havaittavissa, joten kannattaa ehkä kokeilla kahta ohuempaa kerrosta, jos siltä haluaa välttyä. Mutta siis kuvissa aluslakka (Orly Bonder) ja yksi kerros lakkaa, ei päällyslakkaa (näiden kanssa ei ole tarkoitus käyttää päällyslakkaa, sillä pinta kuivuu mattaiseksi): voiko helpompaa kesälakkaa olla?!

Hankin lakat Transdesignilta, josta tilaus tuli tällä kertaa ihan supernopeasti: paketti oli postilaatikossa viikko siitä kun olin tehnyt tilauksen, vaikka välissä oli pääsiäinen. Postikulujahan sinne saa maksaa ihan kiitettävästi, mutta toisaalta muuten hinnat ovat niin järjettömän edulliset (ainakin täkäläisiin hintoihin verrattuna), että minusta tilaaminen kannattaa silti. Esim. China Glazen lakat maksavat siellä 2,99 dollaria ja Essien lakat 5,95 dollaria. Plus että ulkomaisiin nettikauppoihin nämä uudet kokoelmat tulevat yleensä paljon aikaisemmin kuin meidän kauppoihin. Transdesignilla on muuten jo kuvia pian myyntiin tulevista lakkakokoelmista, kuten Essien ja China Glazen kesäkokoelmista, käykääpä kurkkaamassa! Katsokaapa nyt vaikka tätä:


Essien tulevan kesän neonkokoelma! "DJ play that song, I want to dance 'til dawn."
Oiiiii! Silläkin uhalla, että toistan itseäni: Kesä, tule jo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!