lauantai 13. huhtikuuta 2013

Tennarikuumetta

Kevät on virallisesti täällä! Minä nimittäin avasin tennarikauden viime viikolla, vihdoinkin! Tosin tällä viikolla on pitänyt taas palata talvisempiin kenkiin, mutta nyt vesisateen myötä toivottavasti niille saa heittää lopullisesti hyvästit muutamaksi kuukaudeksi.

Tykkään paljon korkeista koroista, ja koska olen aika lyhyt, käytän niitä paljon. Mutta lisäksi rrrrakastan tennareita! Ja näin kevään tullen minulle onkin iskenyt kunnon tennarikuume.

Converse All Star Ox iiii Glitter.

Converse All Star Ox ii.

Omistan entuudestaan keltaiset korkeavartiset Converset, mutta nyt tekisi mieli tätä matalampaa mallia. Tuo turkoosi glitter olisi aika ihana! Ja toisaalta vaalea mintunvihreä olisi kivan keväinen ja raikas. Itse asiassa Conversella on värejä ja kuoseja niin paljon, että valitseminen alkaa olla todella vaikeaa.

Mutta osaavat ne muutkin, vai mitä sanotte vaikka näistä Vansin perhostennareista?

Vans Authentic Slim Butterflies.

Rakastan myös Adidaksen Superstareja ja yhdet uudet ehdinkin pari viikkoa sitten jo kotiuttaa Adidaksen nettikaupasta:

Adidas Superstar 2 (Legink / Vivpnk / Turqu).

Mutta voisin kyllä ottaa myös nämä valkoiset hopeisilla raidoilla:

Adidas Superstar 2 (running white / black / metallic silver).

Tai entäs nämä roosat mokkanahkaiset?

Adidas Superstar 80s (Dusty Rose / Legacy / Bliss).

Aika suloiset, vai mitä? Jostain syystä niitä löytyy - ainakin tällä hetkellä - vain miesten mallistosta, mutta ainakin toistaiseksi pienin koko on 37 1/3, joten ei kai mikään estä naisiakaan tilaamasta näitä. Mieli kyllä tekisi. ^_^ Näissä on suloisen värin lisäksi aika kiva retrofiilis.

Kysymys kuuluukin: kuinka monet Converset / Superstarit / tennarit ylipäätään tyttö tarvitsee / voi omistaa? Onko teillä lukijoilla ollut vastaavanlaisia oireita?

2 kommenttia:

  1. Supermukavalestiset ja tuntikausia kevätsäässä kävelemistä kestävät Converset ovat kyllä tajuttoman ihanat! Mulla on yhdet vaaleanharmaat ja yhdet pastellinkeltaiset. Nyt iski himo noihin minttupastillin värisiin sun bloggauksesta :-)

    Hyviä kevätkenkäkelejä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ja hih, anteeksi, jos aiheutin ostohimoa. :-) Munkin on kyllä varmaan pakko saada jotkut tuollaiset matalammat Converset niiden korkeampien kaveriksi ja nuo mintut ovat kyllä suloiset. Hyviä tennarikelejä sinullekin!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!