lauantai 27. huhtikuuta 2013

Mökkielämää ja kynsilakkakaipuuta

Tultiin viikonlopunviettoon meidän mökille ja täytyy kyllä sanoa, että ihanaa rauhoittua täällä maaseudun rauhassa kiireisten viikkojen jälkeen! Sää on vielä aika kolea, joten pihatyöt saavat vielä odottaa, mutta kyllä se kevät sieltä tulee!

Ensimmäiset sinivuokot bongattu!


Ei ihan vielä uintikeli.

Aurinkokin näyttäytyi.

Olin vähän haaveillut, että pääsisin testailemaan uusia Sasa.comista hankkimiani kasvoaurinkorasvoja tällä reissulla, mutta ainakaan toistaiseksi ei ole paljon aurinkovoiteille ollut tarvetta. Haaveilin myös varpaankynsien lakkaamisesta, kun sormien kynsiä ei nyt Nailtiques-kuurin takia voi lakata, mutta toistaiseksi en ole tarennut.

Olen muuten pärjännyt ilman kynsilakkaa yllättävän hyvin (kolmas päivä menossa!), onneksi tuo Nailtiquesin hoitolakka tekee kynnestä vähän sen näköisen kuin olisi väritöntä kynsilakkaa, joten olo ei ole ihan hirveän alaston. Mutta voi että kun jo polttelisi päästä laittamaan värilakkaa! Varsinkin kun samassa paketissa tämän Nailtiquesin Formula 2:n kanssa tulivat nämä upeudet:

OPI Bond Girls Jinx ja Pussy Galore.
OPI Pussy Galore.

OPI Jinx.
Kotiutin OPIn Bond Girls -kokoelman lakat Jinx ja Pussy Galore heti kun ne näin myynnissä SaleNaililla. Ja ilmeisesti voi sanoa, että hieman nihkeä suhtautumiseni tähän OPIn Liquid Sand -koostumukseen on sitten virallisesti ohi. Hipelöin muuten eilen Mariah Carey -lakkojen malliliuskoja Sokoksella, näyttivät nekin aika hienoilta... ^_^ Hyvät swatchit koko Bond Girls -kokoelmasta löytyy mm. The PolishAholicilta.

Joten saa nähdä, kestänkö täyden viikon pelkällä Nailtiquesilla. Kovasti tekisi mieli laittaa vapuksi jompi kumpi Bond-tyttölakka. Eikö vaaleanpunainen tai korallinpuna-kultainen hiekkamattalakka sopisikin ihan täydellisesti kevään juhlaan?

Leppoisaa ja rentouttavaa lauantai-iltaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!