perjantai 19. huhtikuuta 2013

Rokokookynnet

Tein vähän aikaa sitten taas tilauksen Llaworen nettikauppaan, jossa pyörin (osin ilmeisen onnistuneen sähköpostimarkkinoinnin ansiosta) lähes viikoittain. Llawore myy siis lähinnä indie-kynsilakkoja ja brassilakkoja, kuten Hitsiä ja Jadea. Llaworella varastomäärät ova ilmeisesti aika pieniä, mikä tarkoittaa, että hyvin usein monet lakat myydään nopeasti loppuun. Olen kuolannut Pretty Serious -merkin Claris-lakkaa jo aika pitkään, mutta aina kun olen ollut aikeissa tilata, joko se tai jokin muu haluami lakka on ollut loppu. Nyt kun Clarisia oli taas varastossa, tilasin sen ja kaveriksi muutaman muun vaaleanpunaisen suloisuuden:

Vasemmalta: Darling Diva Bitches Have Birthdays, Pretty Serious Claris,
Different Dimension Sparkles Like Edward ja Hare Polish Rococo Grandeur.

Aika vaaleanpunainen ja kimalteinen setti tällä kertaa (onpa epätyypillistä minulle! ^_^). Täytyy myöntää, että Darling Divan lakan hankin osittain nimen takia: Bitches Have Birthdays vaan sai minut repeämään täysin. Eikä haittaa yhtään, että lakka on vaaleanpunainen ja siinä on kasapäin erilaista glitteriä, mm. perhosen muotoista.

Joka tapauksessa ensimmäiseksi näistä tartuin kuitenkin Hare Polishin Rococo Grandeuriin:

Hare Polish Rococo Grandeur - mikä suloinen pupupullo!

 


Hare Polish Rococo Grandeur.

Hare Polishin Rococo Grandeur kuuluu kevään The Last Queen of France -kokoelmaan. Se on pohjaväriltään vaalea ja pehmeä siniharmaa ja siinä on kasapäin vaaleanpunaista ja kullanväristä glitteriä. Kuvauksen mukaan lakassa pitäisi olla myös sinistä kimalletta, mutta ainakaan toistaiseksi en ole sitä nähnyt - täytyy toivoa viikonlopuksi aurinkoa!

Ensin mietin, pitäisikö laittaa tämän alle jokin vaaleanharmaa tai -sininen lakka (Llaworen nettisivuilla olevissa kuvissa alla on OPIn I Vant to Be A-Lone Star), mutta päätin ensin kokeilla tätä yksin. Ja todellakin toimii ilman pohjalakkaa, pohjaväri peittää hyvin ja lakka levittyy kauniisti. Kuvissa lakkaa kaksi kerrosta, aluslakkana taas Orly Bonder ja päällyslakkana Seche Vite.

Todella keväisen suloinen ja hempeä lakka ja tuo pupu pullossa on myös aivan ihana! Täydet pisteet tästä, nyt oikeastaan vaan tekisi mieli tilata muitakin Hare Polishin lakkoja, mutta "onneksi" himoittavimmat ovat ainakin tällä hetkellä myyty loppuun Llaworella. ^_^ Jäämme seuraamaan tilannetta.

Mahtavaa perjantaita teille kaikille ja oikein ihanaa viikonloppua! <3

9 kommenttia:

 1. Todellinen söpöys tuo pupulakka. :) Ja aivan mahtava idea lakkakokoelmalle: The Last Queen of France. Tällaiset oivaltavat jutut saavat minut aina ostamaan. Niin ihanaa!

  Bitches Have Birthdays, ihan uskomaton nimi, niin hauska! :)

  VastaaPoista
 2. Nuo pupulakat sopisivat sulle niiiiin hyvin, tulit heti mieleeni, kun näin pullon! :-) Näillä indielakkamerkeillä löytyy kyllä tosi hauskoja oivalluksia kokoelmien ja lakkojen nimiin ja itse lakatkin ovat usein kivasti vähän erilaisia. Ehkä indiemerkeillä on paremmin varaa rikkoa vähän rajoja, en oikein usko, että mikään iso kynsilakkabrändi nimeäsi lakkansa Bitches Have Birthdayksi. :-D

  VastaaPoista
 3. Ohhh MY GOD kuinka ihania lakkoja *__* mun on pakko myös saada pupulakkoja! Oon niin kade..

  VastaaPoista
 4. Pupulakat on ihan parhaita! Ja tämä Rococo Grandeur on kyllä superkaunis lakka, täytyykin lakata sillä taas pian. Hare Polishista on tullut ihan suosikkilakkamerkkini, harmi vaan, kun lakkoja on vähän hankala löytää, esim. tuolta Llaworelta, josta olen omani ostanut, monet sävyt on usein myyty loppuun.

  VastaaPoista
 5. Mä kyllä rakastuin näihin pupulakkoihin kun ne täällä sun blogissa näin! Kamalaa kun niitä ei tosiaan meinaa saada mistään ;( en oo aiemmin piitannut yhtään näistä glitterisistä yms lakoista, mutta näitä Hare Polishin omia ei voi vastustaa! ^^

  VastaaPoista
 6. Hare Polishit on kyllä ihan parhaita glitterlakkoja! Mielettömän kauniita kokonaisuuksia, lakat levittyvät nätisti eikä glitter jää röpöiseksi ja näitä on mun mielestä ollut vielä ihan inhimillistä poistaakin. Mutta näitä tosiaan joutuu vähän metsästämään. Llawore ainakin täydentää varastojaan aika usein, ja itse asiassa siellähän näyttäisi nytkin olevan aika monta kivan näköistä pupulakkaa. Joutuukohan niitä tilaamaan nyt taas lisää, oonkin ollut jo monta viikkoa tilaamatta yhtään uutta lakkaa! ^_^

  VastaaPoista
 7. Oi, kiva kuulla :) siellä on tosiaan nyt kivoja lakkoja, mutta just ne mitkä haluaisin, on out of stock :( tilaa ihmeessä ;)

  VastaaPoista
 8. Hih, joo, voin sitten esitellä niitä täällä blogissa. :-)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!