maanantai 15. huhtikuuta 2013

Loppuihan se vihdoinkin!

Kuten vuoden alun loppuneiden tuotteiden katsauksesta saattoi huomata, en ole erityisen tehokas kuluttamaan kosmetiikkatuotteitani loppuun, vaikka niitä on kaapit pullollaan. Erityisesti tämä pätee meikkeihin enkä vuoden ensimmäisen kolmen kuukauden aikana saanut yhtään meikkituotetta loppumaan. Olen siinä hommassa yksinkertaisesti surkea enkä vaan voi tajuta kanssasisariani, jotka raportoivat kuukausittain monista loppuneista meikeistään. Minusta tuntuu, että saan vuoden aikana loppumaan korkeintaan yhden tai pari meikkivoidetta, pari ripsaria ja ehkä puuterin. Jos hyvin käy, vielä jotain muuta, mutta siinäpä se. En usko, että olen koskaan saanut kulutettua esim. yhtään luomiväriä kokonaan loppuun.

Koska huulikiillot ovat suuri heikkouteni, haluaisin kovasti kuluttaa niitä kovaa vauhtia, jotta voisin sitten hyvällä omallatunnolla hankkia uusia. Mutta jotenkin ne vaan tuntuvat kestävän minun käytössäni ikuisesti. Myönnetään, että osittain se tietenkin johtuu siitä, että omistan niitä kohtuullisen monta ja niitä on siis myös käytössä monta yhtä aikaa. Lisäksi taidan olla vähän turhan säästeliäs huulikiillon käyttäjä, vaikka en mitenkään tarkoituksella, mutta varmasti voisin sutia sitä kiiltoa kerralla vähän enemmän ja päivän mittaan useammin.

Tämän pitkän johdannon jälkeen varmaan voitte uskoa riemuni, kun sain parin päivän sisällä julistettua loppuun kuluneeksi ei vain yhtä vaan peräti kaksi huulikiiltoa!


Tarkkasilmäisimmät (!) tietenkin heti huomaavat, että eihän kumpikaan noista huulikiiltoputkiloista ole täysin tyhjiä. Totta, mutta Stilan lip glazen kiertomekanismi meni ihan näin loppumetreillä rikki, joten noita loppuja en olisi ilman väkivaltaa saanut ulos (ja postauksen alun perusteella varmaan uskotte, etten pitänyt hylsyn rikkomista ja viimeisten pisaroiden ulos tiristämistä kovin tarpeellisena). L'Orealin Glam Shine -kiillossa taas on monille huulikiilloille tyypilliseen tapaan tosi paksu pohja, mikä luo vaikutelman, että tavaraa olisi paljonkin (jäljellä), mutta tosiasiassa tämä on kyllä kieritelty niin loppuun kuin minun taidoillani voi. En viimeisinä viikkoina voinut enää kuljettaa tätä mukana, kun yritin aina löytää sopivan kulman, mihin viimeiset tipat valuttaa, ja tässä vaiheessa en enää aplikaattorilla saanut enempää ulos - tai ainakin se alkoi olla niin työlästä, että päätin siirtää tämän vehreämmille meikkimaille.

Molemmat olivat kyllä oikein kivoja huulikiiltoja, tuskin niitä muuten olisin saanutkaan loppuun kulutettua. Stilan lip glazen sävyssä Piñata ostin viime kesänä osana kolmen lip glaze -kiillon Fiesta-settiä.
Nämä Stilan huulikiillothan ovat, no, jos nyt eivät ihan kulttimaineessa, niin sinne päin, mutta ilmeisesti ne myös jakavat mielipiteitä vahvasti. Tämä oli minun ensimmäinen lip glazeni ja tästä kyllä tykkäsin. Kiilto on todella tahmeaa ja ainakin tässä sävyssä oli kohtuullisesti pigmenttiä ja peittävyyttä, joten tämän levitin aina varmuuden vuoksi peilin edessä (toisin kuin huulikiiltoja yleensä, sillä useimmiten sudin niitä huuliin milloin missäkin, yleensä siis ilman peiliä).

L'Orealin Glam Shine -huulikiilto sävyssä Aqua Pomegranate oli sitten melkein täydellinen vastakohta Stilan lip glazelle eli helppo perushuulikiilto, joka antaa kiiltoa ja hitusen vaaleanpunertavaa sävyä huulille, mutta tätä voi laittaa huulille tosi huolettomasti eikä tarvitse pelätä, että väri levittyisi epätasaisesti tms. Koostumus tässä on sellainen mehumainen (jellymäinen?) ilman mitään kimalteita tai shimmereitä. Kelpo joka paikan peruskiilto siis.

Mitenkäs teillä muilla, onko teillä samanlaisia "ongelmia" vai kuluvatko meikit ja muut kosmetiikat teiltä liiankin nopeasti loppuun? ^_^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!