sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Pääsiäiskynnet

Pääsiäiseksi piti tietenkin saada kynsille jotain tosi keväistä, vaikka tuo ulkolämpötila ja lumimäärä ei ehkä vielä ihan hirveän keväiseltä tunnukaan. Onneksi sentään ainakin täällä mökillä, missä olemme pääsiäisen vietossa, on riittänyt aurinkoa ja se jo lämmittääkin ihan mukavasti.

Mutta siis niihin kynsiin: hetken arvoin keltaisen ja vihreän välillä ja päädyin vihreään. Halusin jotain vähän pastellista ja keväisen ruohonvihreää ja päädyin sitten Hitsin Hello Kitty -kokoelman herkullisen vihreään sävyyn Melon:

Hits Hello Kitty Melon hangessa.Hits Hello Kitty Melon on täyteläinen vihreä, joka on samaan aikaan kirkas ja raikas ja hivenen pastellisen utuinen. Huippusuloinen pullo on Hello Kittyn muotoinen, lakkaa siinä on 9 ml. Koostumus on vähän jellymäinen mutta peittää paremmin kuin perusjelly. Tämä levittyy tosi hyvin eikä raidoitu yhtään. Kuvissa lakkaa kolme kerrosta, kaksikin olisi riittänyt, mutta kolmella väristä sai vähän intensiivisemmän. Aluslakkana Orly Bonder ja päällyslakkana Seche Vite. Jos jotain moitittavaa on keksittävä, niin lakan sivellin ei ole ihan paras mahdollinen, sillä ainakin tässä pullossa siveltimestä harotti useampikin karva, joten lakatessa sai olla aika tarkkana. Onneksi harottavat harjakset eivät vaikuttaneet lopputulokseen ja lakkauksesta tuli silti ihan siisti.

Hitsin Hello Kitty -kokoelma ilmestyi tietääkseni viime syksynä ja ostin siitä kolmen lakan Lemon Pie -setin, johon kuuluu Melonin lisäksi vaaleansininen Mint ja turkoosi Gum. Settiä löytyy vielä ainakin Ninja Polishilta 16 dollarin hintaan.

Onpa muuten ihanaa, kun kuvat onnistuvat ja niitä tarvitsee käsitellä paljon vähemmän, kun valoa ja aurinkoa alkaa taas olla enemmän! Tosin sitten kaikki virheetkin näkyvät helpommin, mutta kaikkea ei kai voi saada. ^_^

Hyvää alkanutta kesäaikaa (muistittehan siirtää kelloja!) ja ihanaa pääsiäisen jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!