perjantai 29. maaliskuuta 2013

Parit Chanelit

Minun Chanel-kokoelmani rajoittuu valitettavasti - ainakin toistaiseksi - aurinkolaseihin ja muutamiin kosmetiikkatuotteisiin, joita niitäkään ei ole kovin monta. Olisi joskus ihanaa omistaa aito Chanelin laukku, jakku tai kengät, tai oikeastaan melkeinpä mikä tahansa vaate tai asuste. Löysin muuten edellisellä Nizzan-reissullani kaksi second hand -liikettä, jotka myivät designermerkkejä ja joissa oli paljon Chanelinkin vaatteita, laukkuja, kenkiä ja koruja. Leikittelin jopa hetken ajatuksella second hand Chanel-laukusta, mutta koska niidenkin hinnat olivat pitkälti päälle toista tuhatta euroa, tyydyin vielä vain silittelemään ja ihailemaan niitä. Toisaalta oli ihanaa vain katsellakin niitä. Chanelilla on Nizzassa kyllä oma liikekin, mutta sinne en vielä ole uskaltautunut sisälle. ^_^

Onneksi Chanelilla on myös kosmetiikkaa, niin Chanelin glamourista pääsee nauttimaan vähän pienemmälläkin rahalla. Tänään ajattelin esitellä parit omistamani Chanelin kynsilakat.


Chanel Le Vernis English Rose.

Chanelin kynsilakka sävyssä English Rose on kaunis hento ruusunpunainen. Hyvin klassinen väri, joka sopii tilanteeseen tilanteeseen. Tämän olen muistaakseni ostanut joskus alennusmyynnistä, aikaa on vierähtänyt sen verran, etten kyllä yhtään muista mistä tai mihin hintaan. Lakan koostumus on moitteeton, levittyy, peittää ja pysyy hyvin. Kuvissa lakkaa kolme kerrosta, aluslakkana tuttuun tapaan Orly Bonder ja päällyslakkana Seche Vite.

(Kiva muuten kun ottaa lakkauskuvat vähän kiireessä, siirtää kuvat koneelle sen jälkeen kun lakat on jo vaihdettu ja huomaa vasta sitten, että sormessa on sitten kiva tumma tahra...)
Chanel Le Vernis Malice.

Malicen ostin nyt maaliskuussa Helsinki-Vantaan lentokentältä terminaali 2:n Duty Free -myymälästä. Minulla oli ajatuksena ostaa klassikkosävy Rouge Noir, mutta jotenkin se ei tuntunut omalta, kun sen livenä näin. Sen sijaan tämä Malice sai sydämeni hypähtämään ja niin hankin sen omakseni. Malice ilmestyi Chanelin viime joulun Eclats du Soir de Chanel -kokoelmassa. Se on hengästyttävän upea syvän tummanpunainen lakka, jossa on hienoa punaista shimmeriä. Lakassa on myös aivan uskomaton kiilto, kuten etenkin viimeisestä kuvasta näkyy. Hieno. Levittyy ja peittää todella hyvin, kuvissa lakkaa kaksi kerrosta ja tässäkin aluslakkana Orly Bonder ja päällyslakkana Seche Vite.

Ovathan Chanelin kynsilakat aika hintavia, mutta tax freessä tämän hinta oli muistaakseni noin 20 euroa, joten aina välillä tällaisiakin investointeja voi minun mielestäni tehdä. Ja tuleehan se kuitenkin vielä paljon halvemmaksi kuin sen Chanel-laukun hankkiminen. ^_^

Nyt toivottelen teille kaikille ihanaa pääsiäistä ja lähden lötköttelemään sohvalle! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!