sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

OPIn Ozit

Tulipa kryptinen otsikko, mutta ehkä se aiheeseen vihkiytyneille aukeaa. Aiheeseen vähemmän vihkiytyneille selitys tulee tässä: OPIn tämän kevään Soft Shades -kokoelma on nimetty Disneyn uuden elokuvan Oz The Great and Powerfulin mukaan. Kuten täällä jo aikaisemmin kerroin, kokoelma herätti minussa ihastusta heti kun sen näin. Kokoelmassa on seitsemän lakkaa, joista kolme on perinteisiä Soft Shades -sävyjä eli vaalean hempeitä värejä, kolme on glitterlakkoja ja yksi lakka OPIn uutta Liquid Sand -koostumusta.

Swatcheja tutkailtuani päädyin kuitenkin tilaamaan kokoelmasta vain kaksi lakkaa, ainakin näin alkuun, vaaleanpunaisen I Theodora Youn ja glitterlakka Lights of Emerald Cityn. Tässäpä heistä kuvia:


OPI I Theodora You.

Ensimmäiseksi siis I Theodora You, joka on kaunis perusvaaleanpunainen lakka. Koostumus on hieman jellymäinen eli lakka on hieman läpikuultavampaa kuin perinteinen cremelakka. Levittyy nätisti ja bonuksena hyvä kiilto, kuvissa lakkaa on kolme kerrosta eikä päällyslakkaa lainkaan! Aluslakkana Orlyn Bonder.

Pahoittelut (taas) vähän suttuisesta lakkauksesta, lakkasin kynnet aika kiireellä ja laitoin tähän päälle vielä Lights of Emerald Cityä, siksi lakkauksesta ei nyt tullut ihan täydellinen. Halusin kuitenkin kuvata tämän teille yksinäänkin, sillä lakka on minusta tosi kaunis! Jos kaipaat helppoa ja neutraalia vaaleanpunaista lakkaa, joka pysyy hyvin, voin kyllä suositella tätä.

Eikö muuten ole mahtavaa, että valoa alkaa olla enemmän? Näitä kynsiä tehdessä tulin töistä kotiin, poistin vanhat lakat ja lakkasin nämä ja silti ehdin ottaa lakkauksista kuvat vielä luonnonvalossa. Ihan huippua! Olen myös kuluneella viikolla ehtinyt kuvata yhdet kynnet ulkona kirkkaassa auringonpaisteessa! Joten toivottavasti blogin kuvien laatu tässä vähitellen paranee, ainakin valaistuksen suhteen. ^_^OPI Lights of Emerald City (alla OPI I Theodora You).

Kuvissa yksi kerros Lights of Emerald Cityä I Theodora Youn päällä. Näissä on jo päällyslakkaakin, lakkana taas Seche Vite. Lights of Emerald City on kirkas lakka, jossa on valkoista neliönmuotoista glitteriä ja pienempää läpikuultavaa glitteriä, joka vaihtaa vähän väriä ja näkyy vähän eri tavoin riippuen valosta. Eniten näkyy kullankeltaista ja oranssia, kuten noissa kuvissakin näkyy sekä kynsillä että pullossa. Valkoinen neliöglitter on ilmeisesti nyt tosi trendikäs juttu kynsilakkamaailmassa, ja minusta se tuo juuri sitä jotain kivaa ja vähän erilaista tähän lakkaan. Tosi kaunis yhdistelmä ja lakan nimi sopii kyllä kuin nenä päähän! Hieman asettelua ja tarkkuutta tuo neliöglitter vaati, se tuppasi helposti liukumaan kynnen kärkeen siveltimen mukana, mutta ei mitään ylettömän vaikeaa, tämän lakkauksen tein ihan normaalisti siveltimellä enkä esim. töpötellyt lakkaa tai neliöitä kynsille erikseen.

Ostin lakat Nailetc:stä, jossa näillä oli hintaa 9 dollaria/pullo. Tilaus tuli kohtuu rivakasti, alle kahdessa viikossa. Ostin samaan syssyyn kolme muutakin lakkaa (kun kerran tilaa jne. ^_^), ja viidelle lakalle postikuluja tuli 14,99 dollaria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!