keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Lempparit: Estee Lauder Perfectly Clean

Tänään taas esittelyssä yksi Holy Grail -tuotteeni, tällä kertaa putsari, joka on ollut luottotuotteeni ja useamman vuoden ajan. Kyseessä on Estee Lauderin Perfectly Clean Splash Away Foaming Cleanser, joka on normaalille ja sekaiholle tarkoitettu puhdistustuote.

Estee Lauder Perfectly Clean Splash Away Foaming Cleanser.

Perfectly Clean on kermamaista paksua tahnaa, joka vaahtoaa hyvin ja on muuten todella riittoisaa eli pieni nokare riittää koko kasvoille. Minun herkästi rasvoittuvan ihoni tämä puhdistaa tehokkaasti natisevan puhtaaksi, mutta tämä tuntuu silti hellävaraiselta moneen muuhun sekaiholle tarkoitettuun putsariin verrattuna eikä ärsytä ihoani edes talviaikaan, jolloin meikäläisenkin iho on kovilla ja kärsin helposti pintakuivasta ihosta. Kovin kuiva- ja/tai herkkäihoisille en tätä silti suosittelisi ainakaan ainoaksi putsariksi ja talvikaudelle, sillä tämä on tosiaan puhdistusteholtaan varsin tymäkkää tavaraa.

Minä käytän tätä - kuten muitakin putsareita - kaksoispuhdistuksen toisena vaiheena eli ensin poistan meikin ja rasvan puhdistusöljyllä tai meikinpoistovedellä. Tätä käytän sitten puhdistuksen kakkosvaiheessa. Minulla on myös tapana jättää kakkosvaiheen puhdistusaine vaikuttamaan kasvoille hetkeksi ennen kuin huuuhdon sen pois. Tämä tapa sai alkunsa vuosia sitten, kun luin jostain, miten valtaosa ihmisistä käyttää kasvojen pesuun aivan liian vähän aikaa eikä puhdistustuote ehdi vaikuttaa, kun se vain levitetään iholle ja huuhdotaan saman tien pois. Kun jätän putsarin hetkeksi vaikuttamaan, saan siitä tehot irti ja toisaalta vältyn ihon hankaamiselta. Mutta tosiaan tämä tapa sopii minun helposti rasvoittuvalle iholleni, jota voi välillä jopa pestä saippualla. En siis välttämättä suosittele kaikille tai ainakin kannattaa kokeilla vähän varovaisemmin.


Kauhukseni kuulin, että Estee Lauder on uusimassa putsarinsa nyt tänä keväänä, ilmeisesti jo huhtikuussa, mikä tarkoittaa, että tämäkin tuote ilmeisesti poistuu myynnistä. Kun tästä kuulin, ei Estee Lauderin osastolla Stockalla tiedetty vielä tarkemmin, miten suuri uudistus on tulossa, ja eräs toinen myyjä arvelikin, että uudistus voi koskea vaikka vain pakkauksia ja sisällöt pysyvät entisellään. Minä ainakin toivon niin, sillä tämän parempaa putsaria ei vaan ole! Varmuuden vuoksi olen nyt hamstrannut tätä jemmaan aika monta tuubia, ja ajattelin pitää silmät auki tulevilla Hulluilla Päivillä, sillä siellä on ainakin viime vuosina ollut tätä myynnissä tuplapakkauksessa ja käytännössä hintaan kaksi yhden hinnalla.

Suurin miinus tällä onkin hinta, joka on kyllä aika huima, kun tuote on kuitenkin sellainen, jota päivittäin käyttää; itse asiassa en edes ihan tarkkaan tiedä sitä, sillä useimmiten olen ostanut tätä tax freestä tai Hulluilta Päiviltä. Muistelisin, että normaalihinta tälle on luokkaa yli 30 mutta alle 40 euroa. Purkissa on tavaraa 125 ml, mutta onneksi tämä tosiaan on todella riittoisaa ja yksi tuubi kestää minulla päivittäisessä käytössä useamman kuukauden.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!