sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Dior Harrodsilla

Täytyy tunnustaa, että kaikenlaiset limited edition -kokoelmat uppoavat minuun kuin häkä. Jos niihin vielä yhdistää jonkinlaisen designer-yhteistyön, en yleensä voi niitä vastustaa. Ja nyt on kyllä saatu aikaan näistä sellainen yhdistelmä, että oksat pois: Dior ja Harrods nimittäin ovat lyöneet hynttyyt yhteen ja Dior levittäytyy Harrodsin tavarataloon kuukauden ajaksi 16.3. - 14.4. Te onnekkaat, jotka liikutte Lontoossa tuona aikana, menkää ihmeessä käymään!

Kylläpäs nämä Diorin värit muuten sopivat hyvin blogin väreihin. ^_^

Kyse ei ole pelkästään tuoteyhteistyöstä, vaan Dior valloittaa Harrodsin monella tavalla. Ensinnäkin Dior esittäytyy Harrodsin näyteikkunoissa (Brompton Roadin puolella, jos joku on menossa paikan päälle), ja tavaratalon neljänteen kerrokseen on rakennettu kokonainen "Dior-elämys", jossa eri pisteissä esitellään Diorin klassikkotuotteita. Stars in Dior -näyttelyssä on nähtävillä eri kuuluisuuksien, mm. Jennifer Lawrencen, käyttämiä Diorin pukuja. Neljännestä kerroksesta löytyy myös Café Dior, jonka maistelumenussa Harrodsin mukaan näkyy (ja maistuu) Monsieur Diorin rakkaus 1700-luvun tyyliin ja ylelliseen ruokaan. Harrodsin ruokaosastolla taas on saatavilla Diorin vuokaleivoksia! (Miten muuten cupcake kuulostaa paljon kivemmalta kuin vuokaleivos? Suom. huom.)

Kaiken kukkuraksi Dior on tehnyt tapahtuman kunniaksi ihka oman pienen meikkikokoelman Harrodsille! Siihen kuuluu kaksi kynsilakkaa, huulipuna, valopuuteri ja paletti, jossa on kaksi luomiväriä ja huulikiilto.
My Lady Palette on hennon vaaleanpunertava ja kullanhohtoinen puuteri, jonka pinnassa on kohokuviona samanlainen kuviointi kuin Diorin klassisessa Lady Dior -laukussa, jonka inspiraation lähteenä taas on ollut itse prinsessa Diana.

Claridges 48 -paletti taas on kunnianosoitus lontoolaiselle hotellille, jossa julkistettiin ensimmäinen Miss Dior -tuoksu vuonna 1948. Paletissa on Diorin klassinen kukonaskelkuvio, jonka muodostavat harmaa ja vaaleanpunainen luomiväri. Lisäksi kannen alta löytyy vaaleanpunainen huulikiilto.

Dior Addict -huulipuna sävyssä Duschesse on tyylikäs vaaleanpunainen, joka on yhtä elegantti kuin sen insipiraationa ollut samanniminen couture-puku vuodelta 1949.

Kynsilakkasävy Diorling on hillitty vaaleanpunainen, jossa on kuulemma sitä brittiläistä säväystä, jota Monsieur Dior suuresti arvosti. Hämmentävää kyllä, Diorin viime joulun Grand Bal -kokoelmassa oli myös kynsilakkasävy nimeltä Diorling. Silloin kyseessä oli metallinhohtoinen kullan sävy.

Windsor taas on harmaanmusta sävy, joka kuulemma muistuttaa tummaa tweediä, josta suunnittelija kovasti piti.

Meikkien lisäksi myynnissä on Miss Dior Le Parfum -tuoksu 200 ml:n koossa, ja pullon erikoisuutena on käsin solmittu musta rusetti pullon kaulassa.

Hyvin hillitty on siis tämä piskuinen Exclusive for Harrods -kokoelma, kuten tavaratalon tyyliin sopiikin. Meille vähemmän onnekkaille, joilla ei ole mahdollisuutta päästä katsastamaan kokoelmaa ja muita Dior-ihanuuksia paikan päällä, on onneksi tarjolla Harrodsin verkkokauppa, josta näitä saa ostettua myös tänne Suomeen. Harrodsin rapsakat 20 punnan toimituskulut tosin vielä vähän hillitsevät meikäläisen ostointoa, mutta ehkä sitten, jos löytyisi jotakin muutakin... ^_^

2 kommenttia:

  1. Oi miten ihanaa! Tiesin kyllä tästä Diorin ja Harrodsin yhteistyöstä, mutta en että dealiin kuuluu meikkejäkin. Miten kivaa! :)

    Minä olen niin hassu, että harkitsin tämän takia jopa Lontoon matkaa, mutta huhtikuun puoliväli tulee vähän liian nopeasti. Voi kun tämä olisi jatkunut edes vähän pidempään, niin olisin ehkä ehtinyt paikalle ihastelemaan! :)

    VastaaPoista
  2. Mua kovasti kyllä houkuttaisivat nuo meikit, mutta tässä nyt vähän arvon, raaskinko tilata, Harrodsilla kun on tosiaan aika hulppeat toimituskulut. Ja mun mielestä ei ole yhtään hassua, että tällaisen takia harkitsee matkaa! :-) Olisi ihana nähdä niitä pukuja ja mitä kaikkea muuta Harrodsille onkaan loihdittu. Mä olen itse tosiaan joskus suunnitellut matkaa sen mukaan, että kohdekaupungissa olisi Sephora. :-D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!