lauantai 23. maaliskuuta 2013

Kiikarissa: Michael Kors Bedford

Olen taas rakastunut. Tunnustetaan, olen aika helposti rakastuvaa tyyppiä, näköjään. Tässä uusin rakkauteni kohde:


Michael Michael Kors Bedford.

Hän on siis Michael Korsin edullisemman sarjan Michael Michael Korsin Bedford-laukku, tarkemmin sanottuna Bedford Large Bowling Satchel. Olen siis jo pidemmän aikaa katsellut laukkuvalikoimia sillä silmällä, että voisin sopivan kohdalle sattuessa ostaa itselleni uuden. Luulinkin jo löytäneeni sen oikean, kun jokin aika sitten rakastuin Liebeskind Berlinin Scafatiin. Ajattelin jo, että meidät on luotu toisillemme ja kävin silittelemässä Scafatia monet kerrat Stockmannilla. Mutta ei, järki voitti lopulta tunteen, sillä kaikissa näkemissäni Scafateissa oli jo kaupan hyllyssä naarmuja nahan pinnassa. Ilmeisesti nahka, niin suloisen pehmeää kuin se olikin, ei kestä kolhuja juuri lainkaan naarmuuntumatta. Enkä halunnut maksaa pariasataa euroa laukusta, joka on parin kuukauden käytön jälkeen ihan naarmuilla ja kuluneen näköinen.

Tuosta rakkaudesta yli pääseminen ja toipuminen otti kuitenkin aikansa ja viikkoja kului niin, ettei mikään muu laukku oikein näyttänyt miltään. Kunnes tänään sydämeni taas hypähti. Tämä Bedford on kyllä aika ihana! Itse asiassa ensimmäisenä katseeni kiinnittyi sen vaaleaan versioon, joka on kyllä kaunis:


Mutta tuo mustakin on tosi kiva, tykkään siitä, että kullanväriset metalliosat tulevat hyvin esiin, vaikka kuvassa ne eivät niin hyvin erotu. Onhan musta vähän tylsäkin väri, mutta toisaalta aina varma valinta. Enkä itse asiassa omista arkikäyttöön sopivaa (=tarpeeksi isoa) mustaa laukkua! Toisaalta tuo vaaleakin on ihana ja se olisi tosi kesäinen väri. Mutta viitsiikö sitä käyttää talvella? Ja näkyykö siinä lika helposti?

Ja jotta valinta ei olisi liian helppo, löytyy tätä Bedfordia myös monissa muissa herkullisissa väreissä, kun vähän metsästää: mm. konjakinruskeana ja oranssina. Toistaiseksi olen kuitenkin eniten mieltynyt mustaan ja vaaleaan.

Nyt sitten pähkin, kumpi olisi parempi väri. Ja raaskinko investoida laukkuun niin paljon, Bedford kun valitettavasti ei ole ihan ilmainen. Toisaalta nyt olisi tarkoitus hankkia laukku, joka kestää vuosia, ja minusta laadusta kyllä kannattaa maksaa.

Kumman te ottaisitte, mustan vai vaalean? Vai jonkun ihan muun?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!