torstai 7. maaliskuuta 2013

Vähän Victoria's Secretiä

Tein tässä jokin aika sitten pitkästä aikaa tilauksen Victoria's Secretille. Kun VS:n alet viimeksi alkoivat joulun aikoihin, en jotenkin vaan saanut tilausta tehtyä, vaikka tarkoitus oli. Mutta nyt tein, vaikkei mitään aletäkyä ollutkaan. Olen todennut, että tykkään Victoria's Secretin alusvaatteista eniten, ja kun olen samoja malleja käyttänyt pitkään, tiedän kokoni ja uskallan luottaa siihen, että vaatteet istuvat hyvin.

Ja heti alkuun: ei pelkoa, en ryhdy esittelemään teille täällä alusvaatteitani. =^.^= Mutta muita hankintojani kyllä. Olin nimittäin ajatellut, että voisin samalla ostaa kesäksi jonkun kivan hupparin esim. teinareille (tai siis nuorille naisille!) suunnatusta Victoria's Secret Pink -mallistosta (josta tykkään ihan hirveästi, vaikken tosiaankaan ole ihan teinari enää). Ja ehkä jotain muutakin kivaa. Victoria's Secretillä on oikeastaan aina jonkun verran tuotteita clearance-myynnissä (eli poistoalessa), ja nekin tietenkin pitää aina tilausta tehdessä tsekata.

Ja minulla kävi tuuri, ainakin jo minulta kysytään! Nimittäin tuolta poistoalesta löytyi vielä aika kasa Victoria's Secretin muotinäytöstään varten julkaisemasta Supermodel Essentials -kokoelmasta. Kuolasin näitä jo muotinäytöksen aikoihin, mutten raaskinut ostaa, mutta nyt pari juttua siirtyi viivana ostoskoriin. Valikoima oli toki kyllä jo huomattavasti suppeampi kuin näiden tullessa myyntiin, mutta sopivaa kokoa löytyi vielä mm. harmaasta Angel-hupparista ja mustasta fashion show -t-paidasta, jotka sitten kotiutin.

Victoria's Secret Supermodel Essentials -huppari.


Huppari in action. Supermodel-ainesta? :-D

Victoria's Secret Supermodel Essentials -t-paita
(suoraan paketista ja ryppyisenä).

Ja juu, tiedän kyllä, ettei minusta tule huippumallia saati Victoria's Secretin enkeliä vain pukemalla joku vaate päälle, mutta tykkään näistä silti. Ja saahan sitä kuvitella, että näiden mukana joku pikkuriikkisen pieni ripaus enkeleiden glamouria tarttuu minuunkin. Saahan sitä tyttö haaveilla. ^_^ Enkä taida olla ainoa, johon huippumallimateriaali uppoaa, nämä nimittäin myyvät käsittääkseni aika hyvin ja uuttakin Supermodel Essentials -mallistoa näyttää tulleen taas myyntiin.

Loppuun vielä hieman hämmentävä kokemus tämän tilauksen tiimoilta. Olen siis tilannut Victoria's Secretiltä varmaan kymmeniä kertoja, ja aina kaikki on sujunut oikein mallikkaasti eikä mitään ongelmia ole ollut. Nyt minulle tuli reilu viikko tilauksen tekemisen jälkeen meili joltakin eShopWorld-nimiseltä yritykseltä. En ole sellaisesta koskaan ennen kuullut, ja sähköpostini luokitteli viestin tietojenkalasteluviestiksi, joten suhtauduin siihen todella varauksella. Viestissä ilmoitettiin, että heillä on Victoria's Secretin tilaukseni, ja että minun pitäisi maksaa heille X euroa, sillä lähetys on tullut EU:n ulkopuolelta, joten siitä on maksettava verot yms. maksut. Viesti oli minusta todella epäilyttävä, ja kun googletin firman nimen, löysin keskusteluja, joissa varoitettiin tämän yrityksen olevan huijausta. Yritys oli mainittu myös nettihuijauksista varoittavalla sivustolla.

Niinpä päättelin, että tämän täytyy olla huijausta ja ajattelin, etten reagoi viestiin millään tavalla. Seuraavana päivänä sain samalta firmalta tekstiviestin ja vielä pari päivää myöhemmin uuden meilin. Asia alkoi vaivata minua sitten sen verran, että päätin laittaa siitä kyselyn Victoria's Secretille.

Seuraavana päivänä sain pitkän ja ystävällisen vastauksen, jossa minulle vakuutettiin, että Victoria's Secret tekee nykyään yhteistyötä kyseisen firman kanssa ja että voin täysin luottavaisin mielin maksaa pyydetyn summan yritykselle. Kyse oli tällä kertaa siis ihan rehellisestä toimijasta, ja kun olin maksanut laskun, ei mennyt kuin pari päivää ja tilaukseni saapui. Toisaalta nettiasioinnissa ei minusta oikein voi olla liian varovainen, niin paljon huijareita on liikkeellä ja olen esim. saanut pari kertaa todella vakuuttavan oloisia huijausviestejä Paypaliksi itseään väittävältä lähettäjältä, jonka viestien linkit kuitenkin johtavat jonnekin ihan muualle.

Mutta Victoria's Secretille ehdottomasti pisteet hyvästä asiakaspalvelusta. Olisi meillä suomalaisilla vielä opittavaa näissä asioissa tuolta rapakon takaa. Tässä pari otetta heiltä saamastani vastauksesta:

"Victoria’s Secret has an exciting, new process for the delivery of your order! We are now partnering with Aramex to streamline the delivery of your package. You are no longer required to pay taxes and duties at the time of delivery. The e-mail that you received from eShop World contains a link to sign in and pay your taxes and duties before the delivery of your package."

"You’ve chosen Victoria’s Secret, and we consider that a privilege. So, if there is anything else with which we can further assist you, please be sure to e-mail or call us at any time."

5 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä, tuolta uudesta Supermodel Essentials -mallistosta löytyy ainakin kiva enkelinsiipi-huppari. Ehkä siitä myös tarttuu vähän supermallien tähtipölyä, minuun ainakin tällainen markkinointi vetoaa! :)

  VastaaPoista
 2. Hei,haluaisin tietää että millaset kustannukset sulle tuli niistä tulleista ja kuinka paljon sun tilatut tuotteet maksoi? Haluaisin itekki tilata sieltä mutta vähän epäilyttää ne maksut....

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille kommenteista ja anteeksi, että vastaan vasta nyt! Olen ollut reissussa, joka vielä vähän venähti ja olen vasta tänään päässyt koneen ääreen.

  Pumpulipupu: Munkin mielestä ne enkelinsiipihupparit on ihania! Ja ihan samat sanat, minuunkin huippumallimallisto uppoaa kuin häkä! Siis jos on edes teoriassa mahdollista, että joku Adriana Lima tai Doutzen Kroes on käyttänyt samanlaista, niin minulle kelpaa. :-D

  Anonyymi: Kyllähän noita kuluja kieltämättä kertyy, kun Yhdysvalloista tilaa. Victoria's Secretillä toimituskulut määräytyvät sen mukaan, kuinka paljon ostokset maksavat eli mitä isompi ostosten loppusumma, sitä isommat toimituskulut. Mun ostokset maksoivat vähän alle 150 dollaria ja postikuluja tuli 38,99 dollaria. Lisäksi veroja piti maksaa vähän alle 30 euroa. Eli eihän se ilmaista ole, mutta toisaalta tuolla summalla sain hupparin, t-paidan, rintsikat ja monta paria alkkareita eli olen kyllä tyytyväinen.

  VastaaPoista
 4. Oih...mä olen jäänyt niin VSn alusvaatteisiin nalkkiin etten haluaisi käyttää mitään muita. Mutta ostosreissut tulee tosiaan pikkasen kalliiksi :D Täytyy alkaa kokeilemaan tuota verkkokauppaa. Mä en ole nyt ollenkaan muistanut että niitä voi nykyään tilata tänne Suomeenkin. Kävin Lontoossa pikakatsastamassa niiden uuden liikkeen mutta ei ollut aikaa ostoksille..huoh. (Ja ps. toi t-paita oli makee).

  VastaaPoista
 5. Mä taas en ole edes koskaan käynyt Victoria's Secretin myymälässä! Lontoossakin kun kävin viime keväänä, ei niitä myymälöitä ollut vielä avattu, ja USAssa en ole koskaan vielä päässyt käymään. Joten olen tuota verkkokauppaa käyttänyt nyt sitten jo monta monta vuotta - olen ihan samoilla linjoilla sun kanssa, en enää muita alusvaatteita edes haluaisi käyttää! :-) Nytkin jo mietin, pitäisikö tehdä jo uusi tilaus... Onneksi verkkokauppa on aina toiminut moitteettomasti ja asiakaspalvelukin pelaa hyvin, kuten tällä tilauskerralla tuli todettua.

  Niin ja kiitos, t-paita on munkin mielestä tosi kiva! Tulisi nyt äkkiä vaan vähän lämpimämmät kelit, niin saisi ottaa sen käyttöön! :-)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!