maanantai 16. joulukuuta 2013

CesarsShopin bloggaajailta

Ääh, miten tämä joulunalusaika onkin niin kiireistä ja stressaavaa? Minulla ei edes ole pahemmin jouluvalmisteluita tekemättä, mutta silti stressaa ja tuntuu, että on koko ajan kiire eikä ehdi mitään. Kuten kirjoittaa blogia. No, en varmaan ole ainoa ja ehkä kukaan muu ei kiinnitä huomiota siihen, että blogin postaustahti on nyt tavallista epäsäännöllisempi. Tai jos kiinnittää, toivottavasti se ei haittaa.

Mutta sitten päivän aiheeseen, joka onneksi on kaikkea muuta kuin stressaava. Pääsin nimittäin viime perjantaina mukaan CesarsShopin kauneusbloggaajille järjestämään tilaisuuteen. Tämä olikin ensimmäinen tällainen bloggaajatilaisuus, johon olen päässyt, ja kylläpä olikin kivaa pimeänä joulukuun iltana pujahtaa kylmästä CesarsShopin lämpöön, tutustua toisiin bloggaajiin, kuulla Cesarsin kuulumisia, nauttia glögiä ja ennen kaikkea ihastella ihania kynsilakkaherkkuja, joita CesarsShopin hyllyt notkuivat:

Karkkikauppa!

A Englandin ihanat Ballerina-kokoelman lakat.

Nail candy.

Essien herkkuja: Luxeffects 2013 ja Encrusted Treasures.

Saimme illan aikana myös tehdä ostoksia, ja voin kertoa, että meinasi mopo karata käsistä kaikkien noiden herkkujen äärellä. Olikin ehkä tavallaan onni, että maksuksi kävi vain käteinen, sillä käteisvarani riittivät juuri ja juuri näihin ihanuuksiin:

A Englandin Her Rose Adagio, Essien On A Silver Platter ja China Glazen All Wrapped Up.

Olen kuolannut A Englandin Ballerina-kokoelmaa siitä lähtien kun näin siitä ensimmäiset kuvat. Ihme, etten ostanut kaikkia kokoelman lakkoja, mutta ehtiihän sitä vielä. ^_^ Valitsin neljästä ihanuudesta vaaleanpunertavan Her Rose Adagion. Essien tämän joulun Encrusted Treasures -kokoelma taas häikäisi minut, kun näin sen Cesarsilla ja poimin siitä mukaani tämän häkellyttävän upean On A Silver Platterin. Se pääsi muuten näistä ensimmäisenä kynsilleni ja on myös kynsillä suorastaan typerryttävän hieno. Siitä lisää myöhemmin. Kolmas ihanuus on China Glazen tämän joulun Happy HolyGlaze -kokoelman ihana violettina kimaltava All Wrapped Up, joka on siis luonnossa violetimpi kuin kuvassa.

Lisäksi saimme mukaamme ihanan goodie bagin, josta löytyi kaikenlaista kivaa:

Vaaleanpunainen goodie bag. <3
Goodie bagin sisältö.


Rasiasta löytyi Nailfixin kynsiöljy ja A Englandin kynsilakka.

Lahjakassista löytyi Sinan pinkkejä Hexagon Dazzling -glittereitä, kaksi arkkia jouluisia kynsitarroja, Revlonin itseliimautuvat ripset sekä ihana vaaleanpunainen rasia, josta paljastui vielä Nailfixin hedelmäöljy ja A Englandin kynsilakka. Öljyjen tuoksut ja lakkojen sävyt vaihtelivat kasseittain, ja minun kassistani löytyi kynsiöljy vaniljan tuoksuisena ja A Englandin lakka sävyssä Lancelot. Vaniljan tuoksu öljyssä on suorastaan huumaava ja mikäs sen parempi, sillä tykkään vaniljan tuoksusta tosi paljon ja minusta se sopii loistavasti talveen. A Englandin Lancelotia taas luulin ensin perus mustaksi lakaksi, mutta pienellä googlettelulla selvisi, että se onkin hyvin hyvin tummanpunainen.

Katsokaapa muuten vielä, miten suloinen tuo rasia oli, johon lakka ja kynsiöljy oli pakattu:

Awwwww! <3

CesarsShop on siis suomalainen kynsilakkoja ja erilaisia kynsitarvikkeita myyvä verkkokauppa. Valikoimissa on lakkamerkeistä mm. OPI, Essie, China Glaze, Orly ja A England. Uudet kokoelmat näyttävät tulevan myyntiin varsin nopeasti, joten enää ei ole pakko kytätä pelkästään ulkomaisten nettikauppojen valikoimaa. Hinnatkin ovat vähän edullisemmat kuin meillä kaupoissa, esim. Essien lakat maksavat 10 euroa pullo (kaupassa yleensä n. 15 euroa) ja OPIn lakat vajaat 13 euroa (vs. n. 16 - 17 euroa).

CesarsShopilla on tilat Helsingissä Vuorikadulla, mutta ns. normaalia myymälää heillä ei ole eli tiloihin ei yleensä pääse ostoksia tekemään. Sen sijaan CesarsShop järjestää silloin tällöin avointen ovien päiviä, jolloin ostoksia pääsee tekemään ihan livenä.

Ihanaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Kiva kun pääsit käymään Cesarsilla! Itsekin oon pistäytynyt siellä pari kertaa ja kyllä siellä on aika ihania houkutuksia hyllyt pullollaan.. Ja kynsiharrastajia on aina ihana nähdä, kun kerrankin saa olla isommalal porukalla samanhenkisten kanssa. :) Ois kyllä ihana päästä joskus johonkin tuollaiseen bloggaajien iltaan, mutta ne on ahrmillisen usein juurikin Helsingissä tai siellä lähistöllä, niin itselläni on ainakin matkaa ihan tuhottomasti. Onneksi sitä on tullut järkkäityä miittejä täällä Savossakin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosi kiva päästä tuolla käymään ja todellakin monenlaista ihanuutta ja houkutusta sieltä löytyi! :-) Ja niitä oli kyllä ihana ihastella toisten kynsilakkafriikkien kanssa. :-) Aika monet tällaisista tapahtumista taidetaan tosiaan järjestää pääkaupunkiseudulla, mutta kuulostaa tosi kivalta, että pidätte omia miittejä! Ja voihan aina toivoa, että sulla osuu joku reissu tänne etelään samaan aikaan kuin joku kiva tapahtuma. :-)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Oli kyllä supermukava tapa viettää perjantai-iltaa, toivottavasti järjestävät Cesarsilla tällaisia toistekin. :-)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!