torstai 19. joulukuuta 2013

Bling it on

Tänään helppo ja simppeli askarteluvinkki pimeisiin talvi-iltoihin. Eikä mikä tahansa askarteluvinkki, vaan sellainen, joka sisältää paljetteja. Ei voi olla huono. ^_^

No asiaan. Meidän pitää tehdä koulun joulunäytöstä (iiik! Apua! Paniikki!) varten valkoiseen paitaan musta teksti. Koska tykkään kaikesta blingistä, päätin tehdä oman tekstini mustista paljeteista. Ei kun askartelukauppaan, josta mukaan pussi ja minulle aivan uusi ja kerrassaan loistavaksi osoittautunut tuote: paljettiliima.

Vähän jännitti, miten moneen kertaan ehdin hermoni menettää, mutta homma olikin aika kivaa. Ja yllättävän nopeaa. Lopputuloksestakin tuli sen verran kiva, että tuunaan varmasti vielä pari muutakin paitaa. Vähintään.

Paljettiliima - nerokas keksintö!

Paljettien tähtääminen oikeaan kohtaan sujui hyvin, kun printtasin haluamani tekstin paperille ja panin paperin kankaan alle. Tosin kikka ei taida toimia kuin vaaleilla kankailla. Mutta valkoisella se toimi loistavasti.

Paljettiliima tosiaan oli todella näppärä: sopivan ohutta, hajutonta (kiitos!) ja värittömäksi kuivuvaa liimaa, jota sai tarkasti pursotettua pullon kapeasta nokasta. Ehkä vähän hintavampaa liimaksi (muistaakseni noin kahdeksan euroa), mutta hermojen säästämisen väärti. Liiman pitäisi myös kestää vesipesua, jos nyt oikein pullon tekstiä tulkitsin.

Tykkäättekö te tuunailla vaatteita tai asusteita? Mitkä ovat teidän vinkkinne tai luottokikkanne?

Ihanaa loppuviikkoa kaikille! Mahtavaa, että ihan kohta alkaa joululoma ja saa nukkua ja syödä ja laiskotella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!